Prodej rodinného domu, Brno, Moravanské lány, 168 m2 (ID: 3401385)

Moravanské lány, Brno

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Novostavba nízkoenergetického rodinného domu (samostatná 1/2 dvojdomu) s nadstandardním vybavením, garáží a velkou zahradou právě vzniká v rozvíjející se a vyhledávané brněnské městské části Přízřenice, místě plném zeleně a zároveň v pohodlném dosahu středu moravské metropole. Termín dokončení je 1 rok od podpisu kupní smlouvy. 

Obývací pokoj s přípravou na otevřenou kuchyni bude propojen s jihovýchodně orientovanou terasou, z níž bude možné pokračovat do zahrady. V přízemí bude dále koupelna, toaleta, spíž, technická místnost a zádveří s přímým vstupem z prostorné garáže. Patro budou tvořit 3 ložnice, pracovna, šatna, koupelna a toaleta. Dvě ložnice budou mít vlastní terasu.
Již v základním provedení jsou v ceně nadstandardní prvky – vysoce kvalitní dřevěná okna v barvě antracit (trojskla) s venkovními žaluziemi na elektrický pohon, plovoucí dřevěné podlahy, značkové bezfalcové dveře s obložkovou zárubní, podlahové vytápění pro celý dům, sanitární vybavení Villeroy & Boch, obklad z modřínových prken, extenzivní zelená střecha, minerální omítka, garážová vrata na ovládání, terasa s přípravou pro vířivku, venkovní zámková dlažba, keramické dlažby. Vytápění bude řešeno elektřinou, jejímž zdrojem budou fotovoltaické panely. Za příplatek je příprava pro klimatizaci, vestavěná finská sauna a travní koberce s automatickým zavlažovacím systémem. Kromě garáže půjde zaparkovat i na zpevněné ploše na pozemku, privátní příjezdová cesta zajistí dokonalé soukromí.
Dům bude součástí vyhledávané lokality Moravanské lány, kde z původní zahrádkářské kolonie postupně vzniká nová vilová čtvrť, která si stále uchovává svůj původní komorní ráz. Jen pár minut chůze od budoucího domu je tramvajová zastávka, přímá cesta do centra zabere necelých 20 minut. Pro jízdy autem je výhodou rychlé napojení na Vídeňskou a dálnici D1. Po cyklostezce lze pohodlně dojet do přírodního parku Bobrava s hlubokými lesy, rychlá je také cesta autem do rekreační oblasti Pálava.
Interiér 167,5 m2, terasy 22,6 m2, 5,5 m2 a 5,6 m2, zastavěná plocha 139 m2, pozemek 726 m2.

Možnost financování hypotečním úvěrem s garantovanou sazbou 2,5%.

Parametry domu

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Moravanské lány, Brno
ID
41350
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
179 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
168 m2
Plocha nemovitosti
726 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu