Pronájem restaurace, Praha - Nové Město, Rašínovo nábřeží, 269 m2

Rašínovo nábřeží, Praha 2 - Nové Město

162 750 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky dle reálné spotřeby, bez DPH)

Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Jste připraveni popustit uzdu svým kulinářským snům v jednom z nejkouzelnějších koutů Prahy? S hrdostí představujeme výjimečnou příležitost k pronájmu prostorné restaurace ve stavu shell and core v pečlivě zrekonstruované historické budově v těsné blízkosti legendárního Tančícího domu na nábřeží Vltavy.
Vstupte do světa nadčasového kouzla a staňte se součástí exkluzivní a pečlivě zrekonstruované historické budovy. Velkolepá fasáda a architektonická elegance uchvátí vaše zákazníky svou ladností a sofistikovaností.
Naše nabídka pronájmu v konfiguraci shell and core vám poskytuje dokonalé plátno, které vám umožní uvolnit vašeho kreativního génia. Vytvořte si prostor restaurace podle svého jedinečného konceptu a vize, aby byl skutečným odrazem vašeho kulinářského umění. Ať už chcete vytvořit víceúrovňový kulinářský komplex nebo rozdělit podlahy do odlišných jídelních zón, volba je zcela na vás. Ve druhém podzemním podlaží se nachází štědré zázemí pro kuchyň i skladování potravin a vybavení.
Adresa vaší budoucí restaurace vás umístí do těsné blízkosti pulzující pražské kulturní scény na náplavce. Přidejte se k řadám podniků, které se již staly součástí této ikonické lokality. Neváhejte a zavolejte si o prohlídku!

Parametry nemovitosti

Cena
162 750 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky dle reálné spotřeby, bez DPH
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Rašínovo nábřeží, Praha 2 - Nové Město
ID
230386
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
269 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ENGEL & VÖLKERS

ENGEL & VÖLKERS

Janáčkovo nábřeží 1101/23, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martina Rúčková

Martina Rúčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu