Prodej bytu 3+kk, Poděbrady, Budovcova, 58 m2 (ID: 3403355)

Budovcova, Poděbrady

4 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 441 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Poděbradech

Úklidové služby

Informace k bytu

Zcela nově zrekonstruovaný byt 3+kk v OV o velikosti 58m2 se zrekonstruovanou komorou u bytu a sklepem v přízemí budovy. Byt je umístěn v 7. patře revitalizovaného bytového domu s výtahem a nabízí tím větší klid a krásný výhled. Byt je velice slunný, jelikož má okna z obou stran budovy.
V bytě je nově udělená koupelna, nové interiérové dveře i posuvné dveře pro zachování větší prostoru v místnostech, vstupní dveře, vinylové podlahy.
Nově udělaná elektřina v celém bytě, nový přívod v mědi, kompletně nové jádro, nové stoupačky, rozvody vody a odpadu, nová plastová okna s parapety, nové štuky, nově snížené stropy z SDK, akustické odhlučnění stěn k sousedům. Nový majitel si dle svého uvážení zařídí osvětlení a kuchyň (po dohodě lze tyto detaily zrealizovat).
Byt tak nabízí komfort zcela nového bydlení na klíč.
Dispozičně se byt skládá ze třech pokojů, kdy jeden z nich je koncipovaný pro umístění kuchyňské linky a současně může sloužit jako obývací pokoj, dále spojené koupelny s toaletou, dále pak prostorné předsíně.
Byt je možné využít i jako 2+1 s velkou kuchyní a jídelnou.
Bytový dům je revitalizovaný včetně střechy, zateplení, fasády a nového výtahu.
Výhodou jsou velmi nízké náklady na bydlení - poplatky jsou ve výši 2.195,- Kč včetně fondu oprav, záloh na vodu a topení + elektřina.
Potěší i klidnější lokalita, prostor pro venčení mazlíčků, posezení a otevřený výhled do kraje a okolí.
V bezprostředním okolí je veškerá občanská vybavenost - přímo u domu je mateřská i základní škola, autobusová zastávka je 3 minuty chůze od domu, v centru Poděbrad jste do 10 minut chůze.

Parametry bytu

Cena
4 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Budovcova, Poděbrady
ID
1123HS03
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
58 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Develop reality

Za Karlínským přístavem 683/4, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Hana Šmídová

Hana Šmídová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Poděbradech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu