Prodej rodinného domu, Brno, Malostranská, 231 m2

Malostranská, Brno

20 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 314 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům se čtyřmi bytovými jednotkami. V domě je možno parkování třech automobilů. K domu dále náleží sklepní prostory a zahrada.

Dům je dle projektové dokumentace postaven v rozmezí let 1994 až 1996. Jedná se o standardní zděnou stavbu v rámci řadové, téměř identické. Dispozičně atypický, původně navržen a stavěn jako vícegenerační rodinný dům s dvěma garážemi a sklepy v přízemí, společnými obytnými prostory v 1.NP, kde se nacházela kuchyně a koupelna s obytnými prostory.
Dům prošel po roce 2000 adaptacemi, kdy v přízemí je zachováno menší garážové stání a velká garáž jdoucí až do zadního traktu domu, kdy garážové stání přechází ve skladovací prostory, lze uvažovat parkování dvou aut za sebou, je zde dále vstupní chodba se zádveřím pokračující přes centrální schdišťový prostor až do zahrady.
V 2.NP je pak v celé ploše tohoto podlaží, vyjma centrálního schodiště, zbudována bytová jednotka o dispozici 2+1 s vlastní koupelnou a samostatným WC. Plocha 2. NP celkem činí 72,65 m2.
Ve 3.NP jsou pak dvě bytové jednotky 1+kk (30 m2) a 1+1 s lodžií (35,85 m2) do ulice Malostranská.
Půdní prostor byl vestavbou upraven na podkrovní byt 2+1/3+kk s menší lodžií do zahrady (podkroví celkem 73,75 m2).
Byty jsou vytápěny společným plynovým kotlem do běžné teplovodní otopné soustavy, TUV je pak řešeno elektrickými bojlery, podružné měřiče jsou instalovány jen vodovodní a elektrické.
Okna a dveře v současném standardu plastová dvojskla, vrata sekční, podlahy zpravidla bezprašné keramické dlažby a v pokojích plovoucí lamino. Centrální schodiště ŽB lité společně se stropními konstrukcemi, schodiště v podkrovním bytě pak dřevěné.
Krytina střechy běžná pálená taška.

Parametry domu

Cena
20 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Malostranská, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
231 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
306 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ESTATE REAL, spol. s r.o.

náměstí Svobody 93/22, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Petr Hrdlička

Petr Hrdlička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu