Pronájem ubytování, Kynšperk nad Ohří, 800 m2

Kynšperk nad Ohří

70 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez DPH)

Prémioví partneři v Kynšperku nad Ohří

Informace k nemovitosti

Společnost Marent Reality Vám nabízí k dlouhodobému pronájmu tento neobyčejný penzion v obci Zlatá nedaleko Kynšperku nad Ohří.
Jedná se o třípodlažní objekt s kompletním vybavením připravený k okamžitému nastěhování / provozování. Zastavěná plocha domu je 265 m² a jeho užitná plocha je tedy téměř 800 m². Plocha zahrady je 2 215 m². Celková plocha celého areálu činí 2 480 m² (dům + zahrada). Po technické stránce je celý penzion v bezvadném a plně funkčním stavu. Objekt je nabízen vč. celého vnitřního vybavení a nábytku vyráběného na zakázku. K objektu náleží také velká udržovaná zahrada s parkovištěm a ohniště s posezením.
Objekt je kompletně napojen na inženýrské sítě – voda, plyn, elektřina. Vytápění a ohřev vody je zde řešen automatickým plynovým kotlem + automatickým kotlem na uhlí s podavačem, voda je z obecního řádu.
V přízemí domu nalezneme hlavní vstup s recepcí, společenskou místnost s posezením a velkým krbem, relaxační zónu s bazénem a barem, vybavenou kuchyni, sociální zázemí, garáž a technickou místnost.
Po schodišti se dostaneme do druhého patra domu, kde se nacházejí jednotlivé pokoje pro ubytované a také vlastní privátní byt pro majitele / provozovatele. Některé pokoje mají vlastní sociální zázemí a některé pokoje mají společné sociální zázemí. Možnost úpravy také na apartmány. Všechny pokoje jsou plně vybaveny, v krásném a nepoškozeném stavu. Celková kapacita ubytovaných hostů ve druhém patře činní přibližně 25 lůžek (v závislosti na využití privátních pokojů).
V podkroví domu jsou další hotové pokoje + je zde připraveno místo pro vybudování dalších pokojů. Možnost úpravy také na apartmány. Je zde vybetonovaný stop, připraveny přívody vody i kanalizace. Celkem dalších 5 pokojů po dvou lůžkách. Kapacita celého penzionu po dokončení podkroví může činit cca 35-40 plnohodnotných lůžek. Díky své historii je penzion velice známým a navštěvovaným místem.
Jako výhradní majitelé celé nemovitosti Vám nabízíme služby nad rámec standardního nájemního vztahu. Pro případ zájmu neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy nemovitostí, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku nemovitosti. Mimo tuto nabídku pro Vás máme připraveny i jiné zajímavé nemovitosti. Vždy pro Vás najdeme rychlé a kvalitní řešení.

Parametry nemovitosti

Cena
70 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez DPH
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kynšperk nad Ohří
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
800 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu ubytování v Kynšperku nad Ohří?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu