Prodej rodinného domu, Dolní Břežany, V Jezerách, 578 m2 (ID: 3404072)

V Jezerách, Dolní Břežany

22 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 135 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Dolních Břežanech

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní rodinný dům 7+1 s dokonalým provedením o ploše 578 m2, situovaný na udržovaném pozemku o rozloze 1896 m2, nabízíme k prodeji v prestižní části Lhota, Dolní Břežany. Tento impozantní dům, postavený v roce 1998, disponuje dvěma nadstandardními podlažími a obytným suterénem.
První patro o rozloze 220 m2 zahrnuje prostornou dvojgaráž s možností parkování a venkovní terasu, která nabízí relaxaci s výhledem na okolní krásu. V prvním patře se také nachází vstupní chodba, šatna, ložnice s vlastní koupelnou a toaletou, pracovna, samostatná koupelna s toaletou, prostorná centrální chodba s elegantním schodištěm do druhého patra, obývací pokoj s krbem a francouzskými dveřmi vedoucími na terasu a do zahrady, kuchyň a jídelna s francouzskými okny orientovanými na jih.
Druhé patro o celkové ploše 181 m2 zahrnuje elegantní interiér a k němu náležící patrovou terasu s panoramatickým výhledem. Zároveň druhé patro nabízí velkou chodbu, čtyři prostorné pokoje, z nichž dvě ložnice máji svůj vlastní vstup na terasu, dvě velké koupelny se záchodem a dvě technické místnosti.
K dokonalému odpočinku slouží obytný suterén o rozloze 177 m2, kde se můžete těšit na saunu, posilovnu, sprchový kout a WC, pohodlný obývák s krbem a několik technických místností včetně prádelny. Všechny prostory jsou navrženy a vybaveny s důrazem na kvalitní prvky, což zaručuje komfortní a prostorný životní styl.
Kromě toho zahrada nabízí naprosté soukromí díky vzrostlým stromům a okrasným keřům. V rámci pozemku je vybudován jedenáctimetrový bazén, altánek a místo pro venkovní kuchyňku, což vytváří ideální prostor pro rodinné oslavy a relaxaci.
Tato exkluzivní nemovitost se nachází ve slepé ulici, což garantuje ještě větší klid a soukromí pro vás a vaši rodinu.
Okolí nabízí bohaté příležitosti pro spojení s přírodou, sportovní aktivity, cyklistiku a procházky v okolních lesích. Díky dobré dopravní dostupnosti je zajištěna pohodlná cesta do centra Prahy. V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost.
Pro více informací kontaktujte naši realitní kancelář. Rádi Vám tuto výjimečnou nemovitost představíme a zodpovíme veškeré dotazy.

Parametry domu

Cena
22 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
V Jezerách, Dolní Břežany
ID
0332-NP00145
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
578 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
578 m2
Plocha nemovitosti
1896 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lekvi & Partners s.r.o.

Pitterova 2855/13, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Elena Korolkova

Elena Korolkova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Břežanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu