Prodej rodinného domu, Pardubice, Žižkova, 190 m2

Žižkova, Pardubice - Svítkov

10 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 040 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k domu

! Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Pardubic, ve Svítkově. V domě jsou dvě samostatné bytové jednotky. Je tedy vhodný pro vícegenerační bydlení, tak lze využít i jeho investiční potenciál, kdy lze jednu bytovou jednotku pronajmout nebo lze spojit bydlení s podnikáním. U domu je prostorná zahrada s krytým bazénem a posezení s krbem. Zahrada je také rozdělena na dvě oplocené části, aby každá bytová jednotka měla soukromí.
Přízemní byt je o dispozici 3+1, o rozloze 95 m2 a prošel nedávno částečnou rekonstrukcí. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským prostorem, pokojíček a ložnice. Koupelna je s vanou a toaletou. Dále je v přízemí menší pokoj, který je nyní využíván jako technická místnost a komora. Předokenní žaluzie. U vchodu do domu je oplocená zahrádka.
Byt v prvním patře je přístupný přes halu, kde je posezením a krbem. Prošel průběžně částečnou rekonstrukcí. Dispozice 3+1, o rozloze 95 m2. Kuchyňský prostor s linkou s vestavnými spotřebiči, obývací pokoj s krbem a se vstupem na balkon, klimatizace. Ložnice s vestavnými skříněmi, dětský pokoj se vstupem na terasu, koupelna s vanou a toaletou, předsíň a komora. Předokenní žaluzie. Prostorná zahrada s krytým bazénem a posezení s krbem.
Dům je ze 2/3 podsklepený. Sklep je rozdělen na části. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Studna s rozvodem do domu. PENB ještě nebyl předložen, proto zatím uvádíme třídu G. Veškerá občanský vybavenost v místě: škola, školka, obchody, lékař, pošta, zastávka MHD, kadeřnictví, restaurace, veterinární ordinace atd. Bydlení bez nutných investic.
Ráda Vás touto nemovitostí provedu.
.

Parametry domu

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Žižkova, Pardubice - Svítkov
ID
2285
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
793 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Právní Realitní Holding

Masarykovo náměstí 1484, Pardubice, Zelené Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Hana Holečková

Hana Holečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu