Prodej rodinného domu, Karlovy Vary, Plzeňská, 360 m2

Plzeňská, Karlovy Vary

13 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 099 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k domu

Nabízíme prodej budovy (stavba pro administrativu), který nabízí mnoho možností využití. Objekt je po rekolaudaci možný využít jak k bydlení (možné vybudovat 3 byty), tak k bydlení spojené s podnikáním (například 2 byty a kanceláře). Velký oplocený travnarý pozemek o výměře 2.563 m2, z toho plocha zastavěná domem činí 107 m2, přístupný vjezdovou bránou. Na pozemku je kryté parkovací stání pro cca 4 automobily. Objekt je vzhledem k snadné přístupnosti a možnosti parkování několika vozidel vhodný například jako logistické centrum, provozovna, dílna, sklady, kanceláře, servis a podobné využití. Dispozice domu: sklep/suterén, 1. patro a 2. patro, podkroví/půda. Objekt prošel částečnou rekonstrukcí - nová fasáda, zateplení, střecha a plastová okna, v přízemí a v 1. patře rozvody elektro. V současném stavu jsou v nemovitosti nutné celkové stavební úpravy v závislosti na budoucím využití. Výhodou je strategické umístění blízko od centra Karlových Varů, výborná dopravní dostupnost, nedaleko budovy nájezd na rychlostní komunikaci R6 směr Cheb.
Cena celé nemovitostí činí 13.450.000 Kč, případně nabízíme i možnost prodeje samostatně části pozemku 1.660 m2 a budovy s částí pozemku.

Parametry domu

Cena
13 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Plzeňská, Karlovy Vary
ID
N00772
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2563 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Zdeňka Matoušková

Zdeňka Matoušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu