Prodej bytu 3+kk, Sedlec, 90 m2 (ID: 3405569)

Sedlec

5 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 589 Kč /za měsíc

(cena bez provize RK)

Prémioví partneři v Sedlci

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej zděného domu na pozemku 86 m2 na návsi v Sedleci čp. 1 pouze 2 km od Líbeznice a 3 km za hranicí Prahy.
Domek napojen na veškeré ing. sítě, dům byl nově vystavěn v roce 2010 jako zděný nízkoenergeticky náročný samostatný objekt. V přízemí domu je velká garáž 30 m2 se zázemím objektu, kotlem a úložným prostorem, vejde se zde i velké opravdu velké auto. Vstup do domku je zboku objektu ze dvorku do chodby, předsíně kde jsou dále i úložné prostory, umývárna a wc. V patře je byt 3+kk (2 x samostatná ložnice, kuchyň spojená s obytnou částí a velká samostatná koupelna, wc) užitná plocha celého domu s garáží je cca. 90 m2, u domu je dvorek cca. 40 m2 který skýtá pěkné soukromí, příjemné posezení, možnost pěstování kytek, zeleniny, ale i chovu psa a trávení hezký chvil a podobně. V domě je komín s možností instalace krbových kamen v obývacím pokoji.
Kvalitně provedená stavba, nyní je zde dlouhodobě platící nájemník v případě investičního nákupu jej lze převzít či před prodejem ukončit a vyklidit. Krásné dobře dostupné místo, centrum obce, parkování na vlastním pozemku či před domem na obecních parkovacích stáních. Dům má okna do zeleně, náves rozlehlá v parkové úpravě. Hezká investiční příležitost. Dům je možné v případě potřeby i zkapacitnit přestavbou garáže na obytnou místnost. Celkově se jedná o světlé prostory s velkými okny s orientací na tři světové strany, umístěno střešní okno pro maximalizování průniku světla ( koupelna, schodiště).
Nemovitost "čistá" bez dluhů, břemen, připravena k snadnému financování z hypotéčního úvěru
Těšíme se brzy na setkaní při prohlídce této nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
5 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena bez provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Sedlec
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KP reality

Vodičkova 791/41, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vilém Přibyl

Vilém Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Sedlci (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu