Prodej bytu 3+kk, Praha - Libeň, 80 m2 (ID: 3405895)

Praha 9 - Libeň

12 582 529 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 965 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji nový prostorný byt 3+kk s podlahovou plochou 79,9 m2 a terasou 17,8 m2, nacházející se v 8.NP multifunkčního projektu v Praze 9 na rozhraní lokalit Libeň a Vysočany.

Byt orientovaný na jihozápad sestává ze vstupní předsíně, kde je dost místa pro zbudování vestavěných skříní, dvou neprůchozích ložnic, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny s vanou a oddělené toalety. Na velkou terasu vedou vstupy ze všech tří obytných místností. Dřevěná francouzská okna s trojsklem a venkovními žaluziemi poskytují výborné prosvětlení prostoru a pocit vzdušnosti.

K bytu je možné si pronajmout nebo koupit vlastní sklep, parkovací místa jsou k pronájmu za 3000,- Kč/měs.

V areálu projektu naleznete také komerční prostory k pronájmu, uměleckou galerii, restauraci a minipivovar, což může být velkým lákadlem pro ty, kteří by rádi našli prostor pro bydlení, volný čas i práci na jednom místě.
Poloha projektu nabízí perfektní občanskou vybavenost: v okolí spousta restaurací, obchodní centrum Galerie Harfa, park Podvinní a další služby. Pár kroků na metro C (Českomoravská), nebo tramvajové zastávky, autem do centra města cca 10-15 minut jízdy.

Parametry bytu

Cena
12 582 529 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Praha 9 - Libeň
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
74 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Inna Zhulina

Na Maninách 1620/6, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Inna Kellerová

Inna Kellerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu