Prodej pozemku pro bydlení, Mělník, Strmá, 2022 m2

Strmá, Mělník

4 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 969 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mělníku

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme velký pozemek, nacházející se v okrajové části okresního města Mělník - Vehlovice. Pozemek má celkem 2022 m2, který budoucí klientům nabízí zhodnocení této investice, neboť vzhledem k velikosti pozemku, je zde možnost výstavby i více obytných domů. Nemovitost, která se na pozemku v současnosti nachází je určena k bydlení a je ve stavu před rekonstrukcí. Na dům navazuje stodola a dále se zde nachází bývalý chlév. Objekt je napojen na elektřinu a na veřejný vodovod i kanalizaci.

Vehlovice je ves na vyvýšenině nad pravým břehem Labe, od roku 1960 součást města Mělníka. Jsou jedním ze dvou katastrálních území, ze kterých se skládá město Mělník. Součástí Vehlovic jsou i viniční usedlosti Velký Koráb (památkově chráněná, v havarijním stavu), Malý Koráb, Trojslava (zřícenina) a osada Kozí Rokle.

Nacházejí se přibližně 5,5 kilometru severně od středu města. Na sever od Vehlovic leží osada Malý Liběchov, součást města Liběchova, na západ, na protějším (levém) břehu Labe, obec Dolní Beřkovice, na východ od vsi najdeme poměrně rozsáhlé neosídlené území, jež tvoří okolí dvora Rymáň (přírodní park Rymáň). V okolí vsi se v minulosti intenzivně pěstovala vinná réva. Nachází se zde chráněné území Vehlovické opuky.

Vehlovicemi prochází silnice ze Zdib do Rumburka, v úseku Mělník-Česká Lípa, e zda i železniční trať Mělník-Mlazice-Liběchov.

Parametry pozemku

Cena
4 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Strmá, Mělník
ID
198825
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2022 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VLTAVÍN REALITY A FINANCE

Revoluční 1083/10, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Cioleková Marie

Cioleková Marie

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mělníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu