Prodej činžovního domu, Plzeň, Krátká, 1432 m2

Krátká, Plzeň

43 110 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 205 450 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

K prodeji nabízíme rohový bytový dům v blízkosti centra města Plzně na Jižním Předměstí, ulice Krátká. Bytový dům o 5 podlaží (včetně 1 podzemního) je velmi dobrém stavebně technickém stavu. V roce 2006 došlo k navýšení počtu jednotek, na současných 16, vestavbou do půdního prostoru. Rozdělením domu na základě prohlášení vlastníka pak vzniklo celkem 13 bytů, 2 provozovny a 1 ateliér. Ke každé jednotce náleží vlastní sklepní prostor nebo komora. V 1. NP se nachází dvě provozovny (obchod s potravinami a sklad), vytápěné společným kombinovaným plynovým kotlem. Ve 2. NP se nachází tři byty 1+1 a dva 2+1. Vytápění a ohřev teplé vody pro všechny byty ve 2. NP zajišťuje společný plynový kotel se zásobníkem teplé vody. Ve 3. NP se nachází jeden byt 1+1, dva 2+1 a jeden 3+1. Každý z bytů ve 3. NP má svůj vlastní plynový kotel pro vytápění a ohřev teplé vody. V půdní vestavbě se nachází jeden byt 1+kk, jeden 1+1, jeden 2+kk, jeden 2+1 a jeden ateliér (1+kk). Vytápění a ohřev teplé vody pro všechny jednotky v původní vestavbě zajišťuje společný plynový kotel se zásobníkem teplé vody. Každá z jednotek má vlastní měření dodávaných energií a médií (včetně zařízení pro rozdělování nákladů na vytápění a ohřev teplé vody pro byty se společným zdrojem tepla). Byty mimo půdní vestavbu prošly rekonstrukcí, a to včetně výměny vnitřních rozvodů a instalací, podlahových krytin, dveří, obkladů, dlažby, sanitární keramiky a kuchyňských linek. Okna ve všech bytech a společných prostorech jsou plastová (do hlavní ulice navíc se zvýšenou ochranou proti hluku) v kombinaci se střešními okny. Po rekonstrukci jsou také páteřní rozvody vody a odpadu, elektřiny, částečně i plynu v domě. Objekt je napojen na všechny inženýrské sítě (elektro, plyn, voda, kanalizace) a disponuje vlastním průjezdem na dvůr (možnost parkování pro osobní auta). Poloha nemovitosti nabízí výbornou dostupnost centra města, skvělé rekreační možnosti (oblíbené stezky pro pěší a cyklisty údolím řeky Mže v těsném dosahu) i rychlé napojení na dálnici D5. Od samotného centra města dělí toto místo pouhé 2 zastávky tramvaje č. 2 či 15 minut chůze. V pěší vzdálenosti 10 minut je také nákupní středisko PLAZA. Všechny jednotky jsou nyní pronajaté, informace o výnosu z pronájmu jsou na vyžádání u makléře. Konečná cena včetně provize, kompletního právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny činí 43.110.000 Kč. Pro bližší informace či domluvení prohlídky, volejte na níže uvedený mobilní telefon.

Parametry nemovitosti

Cena
43 110 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Krátká, Plzeň
ID
0696
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1432 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Idea Reality s.r.o

náměstí Republiky 133/19, Plzeň, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Adéla Hoblíková

Adéla Hoblíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu