Prodej rodinného domu, Velim, Sokolská, 126 m2

Sokolská, Velim

1 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 719 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Velimi

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám speciální příležitost výhodně koupit dům s pozemkem o celkové výměře 126 m2 ve Velimi. Dům je zcela v původním stavu, záleží tedy na Vás, zda tuto příležitost pojmete jako možnost rekonstrukce stávajícího domu, nebo koupě pozemku pro výstavbu nového. Dům nyní stojí na celkové ploše pozemku, který k domu náleží. Okolní pozemky jsou nyní ve vlastnictví soukromé osoby, kde se nyní zařizuje oficiální přístup k nemovitosti. Veškeré sítě obce - splašková kanalizace a vodovodní řád jsou umístěny v hlavní komunikaci. Pro lepší orientaci při hledání polohy domu přikládáme katastrální mapu s vyznačením stavby a aktuální fotografie.

Co se týká obce samotné, Velim je jedna z nejlépe vybavených obcí ve svém okolí - škola, školka, pošta, vlakové nádraží s perfektním spojením na Prahu, několik obchodů s potravinami a spousta dalšího. Autem jste v Praze do 40 minut, v Kolíně do 10 minut.

Pro více informací volejte kdykoliv.

Parametry domu

Cena
1 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Sokolská, Velim
ID
010SN1222
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
126 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
126 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Develop reality

Za Karlínským přístavem 683/4, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Mgr. Michaela Janglová

Mgr. Michaela Janglová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velimi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu