Prodej zahrady, Jaroměřice, 5084 m2

Jaroměřice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info v RK)

Prémioví partneři v Jaroměřicích

Informace k pozemku

Nabízíme Vám ke koupi soubor pozemků s možností stavby rekreačního objektu v chatové oblasti obce Jaroměřice. Dle platného Územního plánu je možná výstavba stavby s maximální výškou od upraveného terénu 6 m a zastavěnou plochu max. 80 m2. Mohou být podsklepené s podkrovím a se šikmou střechou.

Celková výměra pozemků činí 5.084 m2. Jsou rozděleny do dvou navazujících částí s výměrami 3.846 m2 a 1.238 m2 a je zde i možnost rozdělit na několik menších.

K pozemkům je přístup z obecní cesty a na hranici jednoho z pozemků je přípojka elektřiny.

Ideální jako investice s možností rozdělení pozemku a nebo ke stavbě rekreačního objektu s naprostým soukromím.

Obec Jaroměřice ležící 4 km od Jevíčka na hranicích Pardubického a Jihomoravského kraje, překvapí bohatým historickým odkazem, aktivním děním a krásnou přírodou Drahanské vrchoviny. Nachází se zde základní škola, mateřská škola, dvě fotbalové hřiště, sportovní hala, kluziště, tenisové kurty, letní koupaliště 1,5 km od obce, obchody, lékaři, služby, restaurace apod. Obec Jaroměřice je vzdálena 29 km od okresního města Svitavy, 51 km od města Olomouc, 59 km od města Brna.

Prodávající si vyhrazuje právo na výběr kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info v RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Jaroměřice
ID
190823LeD
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5084 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAJOVSKÝ reality

Kpt. Jaroše 157/5, Boskovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Infolinka RK

Infolinka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Jaroměřicích?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu