Prodej rodinného domu, Velká nad Veličkou, 606 m2 (ID: 3411326)

Velká nad Veličkou

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Velké nad Veličkou

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům s velkou zahradou, který je vhodný k celkové rekonstrukci. Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě a nabízí možnost vytvoření vašeho vysněného domova.

Dům se nachází v obci Velká nad Veličkou, Část obce Velká nad Veličkou, okres Hodonín. Jedná se o cihlový řadový dům s celkovou plochou 606m². Disponuje 4 pokoji a je patrový o 2 podlaží, částečně podsklepený. I přesto, že je dům před rekonstrukcí, jeho potenciál je nezastupitelný.
Disponuje 4 pokoji, což poskytuje dostatek prostoru pro rodinu.

Kromě samotného domu je zde k dispozici také prostorná zahrada o rozloze 2414m². Tato zahrada vám poskytne dostatek prostoru pro relaxaci a aktivity ve volném čase. Zde si můžete vytvořit svůj vlastní ráj plný zeleně a klidu.

Nemovitost je připojena na kanalizaci a plynovod, což přináší další pohodlí pro váš každodenní život. Vybavení nemovitosti není součástí nabídky, ale prostorné pokoje vám umožní vytvořit si vlastní prostor podle vašich představ. V zahradě se nachází skleník a jezírko, kde můžete relaxovat.
Vytápění domu je plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva, okna jsou kastlová. Vstup do domu je ze sklepní části nebo přes terasu.

Pokud hledáte rodinný dům s velkou zahradou, který si můžete přizpůsobit svým potřebám, tato nemovitost je pro vás tou správnou volbou.
V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Velká nad Veličkou
ID
0163-NP04351
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
606 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2414 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Barbora Gajdošová

Barbora Gajdošová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velké nad Veličkou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu