Prodej obchodního prostoru, Lomnice nad Popelkou, Palackého, 600 m2

Palackého, Lomnice nad Popelkou

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Lomnici nad Popelkou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodáme velmi pěkný samostatný podnikatelský objekt o zastavěné ploše 252 m2 a celkové podlahové ploše cca 500 m2, postavený a užívaný pro lehkou výrobu (truhlárna). Objekt je dnes plně vybavený truhlářskými stroji a technologiemi (v případě zájmu je možné stroje prodat s objektem). Objekt může ale sloužit i jiným účelům, např. k provozování služeb, jako obchod nebo v souladu s územním plánem po přestavbě i k bydlení či ubytovávání.

Objekt se nachází v ulici Palackého, ve vzdálenosti cca 400 m od Městského úřadu.

Objekt byl vystavěn zcela nově v roce 1996 na místě původní truhlárny; je třípodlažní (přízemí, 1. patro, podkroví), bez podsklepení.

V přízemí jsou výrobní prostory pro těžší stroje, sušárna dřeva, kotelna, briketovna, denní místnost/šatna, WC, umyvárna se sprchou, chodba, schodiště a výtahová šachta. V 1. patře jsou výrobní prostory, kanceláře, kuchyňka, 2 x WC, umyvárna, chodba. Celé podkroví je využíváno pro skladování. Světlá výška přízemí je 3,0 m, světlá výška 1. patra je 2,8 m a pochozí výška podkroví je cca 2,1 m.

Objekt má základové pasy betonové, zdivo z plných cihel, stropy ze ŽB panelů, podlahy betonové, krov z dřevěných trámů, střešní krytinou jsou střešní tašky. Uprostřed objektu je vystavěna výtahová šachta spojující všechny podlaží (bez instalovaného výtahu) a schodiště.

Vstup do přízemí je 2 x segmentovými vraty pro manipulaci se zbožím a materiálem, vstup pro zaměstnance a zákazníky je dvoukřídlými dveřmi.

Celková výměra areálových pozemků je 530 m2. Před objektem může parkovat cca 5 - 7 osobních vozů.

Inženýrské sítě: elektrická energie: ANO, 230/400 V, hlavní jistič 3 x 63 A; pitná voda: ANO, městský řad; kanalizace: ANO, městský řad; zemní plyn: v ulici; vytápění: ANO, ústřední, teplovodní, 2 x kotel na TP (dřevní odpad).

Objekt je ve velmi dobrém stavu a je ihned plně provozuschopný.

Parametry nemovitosti

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Palackého, Lomnice nad Popelkou
ID
N01025
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
500 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
600 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

GENERA s.r.o.

Husova 1354/49, Liberec I-Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

GENERA s.r.o.

GENERA s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Lomnici nad Popelkou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu