Prodej chaty, Řehenice, 20 m2

Řehenice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, Cena včetně právního a hypotečního servisu, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Řehenicích

Úklidové služby

Informace k domu

Zvýhodnění ceny z důvodu stěhování majitelů mimo ČR. Exkluzivně nabízíme jedinečný stavební pozemek 1.366 m2 s chatou 20 m2, s projektem rodinného domu, stavební pozemek obklopený vlastním lesem 10.441 m2 v obci Babice u Řehenic, na hranici Prahy - východ a s perfektní dostupností na Prahu (25 min.) a Benešov (12 min.).

Jedná se o velmi lukrativní, jižně orientovaný, nejvýše položený pozemek v naprostém klidu a soukromí s výhledem do kraje. Na pozemku v současné chvíli stojí stará chata s číslem evidenčním a několik nových kamenných, opěrných zdí. Dále se pracuje na opěrných zdech, terénních úpravách a prostorné garáži ve spodní části pozemku.

Na pozemku je kopaná studna a možnost vrtané studny - nutné povolení na další vrt. Na pozemek je přivedena elektřina 230/400 V.

K pozemku je možné využívat dvě přístupové cesty.

Obec Babice se nachází 25 min. od Prahy (zastávka metra C Chodov), do centra Prahy autem je to cca 35 minut. Veškerá občanská vybavenost 5 min. autem (školy, školky, obchody, restaurace, sportoviště atd.).

Cena je k jednání a je možné koupit i další stavební pozemek v obci.

Nemovitost je možno financovat hypotečním úvěrem, který vám rádi zařídíme. Doporučuji prohlídku této zajímavé nemovitosti. V případě dotazů mne prosím kontaktujte.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, Cena včetně právního a hypotečního servisu, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Řehenice
ID
00037
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
20 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
11807 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Ing. Rostislav Kulička

Ing. Rostislav Kulička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Řehenicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu