Prodej vily, Mníšek pod Brdy, Kamenné, 310 m2 (ID: 3415178)

Kamenné, Mníšek pod Brdy

18 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 072 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mníšku pod Brdy

Úklidové služby

Informace k domu

Mníšek pod Brdy se nachází 27 km jihozápadně od Prahy na úpatí Brdského hřebene. Okolí města je oblíbené svojí malebnou přírodou a kopcovitým terénem. Lokalita je v dobré vzdálenosti od hlavního města, má kvalitní spojení příměstskou dopravou a také jednoduchý příjezd dálnicí D4. Město má zázemí většiny služeb, včetně škol a nabízí klidné a bezpečné bydlení.


Samostatný dům s velkou zahradou k prodeji byl historicky postavený spisovatelem F. X. Svobodou, podle kterého je pojmenované hlavní náměstí v Mníšku. Příjezd z dálnice je do 3 minut a ulice samotná má minimální provoz vozů. Zahrada u domu má vzrostlé stromy, místa k posezení, grilování a poskytuje absolutní soukromí. Hlavní podlaží má praktickou a velmi světlou vstupní halu, vstup do obývacího pokoje s otevřeným konceptem jídelny a kuchyně. Okna jsou orientována do zahrady s nádhernými výhledy do zeleně. Mezi obývací částí a jídelnou je stylový krb, který dotváří charakter domu vhodného jak k trvalému bydlení, tak případnému jinému využití nemovitosti. Na vstupním patře se nachází také prostorná ložnice vedle obývacího pokoje, dále koupelna se sprchou a samostatné WC u vstupní haly. Pohodlné schodiště s podestou prochází celým domem.


V prvním patře jsou tři samostatné ložnice, větší koupelna, samostatné WC a komora. Všechny ložnice mají vstup z haly, která nabízí i příjemné místo pro posezení. Z haly vede menší schodiště do podkroví, ve kterém najde budoucí majitel další možné využití. Ze všech místností domu jsou uklidňující výhledy na vzrostlé stromy a dodávají pocit maximálního soukromí.


Dům je kompletně podsklepený se vstupem do zahrady. Prostory suterénu mají klasická okna a jsou využité pro společenskou místnost, větší saunu, včetně zázemí sprchy, dílnu, technickou místnost a skladové prostory. Na pozemku je k dispozici parkování pro více vozů.


Nemovitost byla v roce 1997 kompletně zrekonstruována, včetně dřevěných oken, nových rozvodů, střechy apod., je v dobrém stavu a může nabídnout okamžité užívání. Kuchyň je vybavena včetně spotřebičů, v ložnicích jsou dřevěné parkety, v halách dlažba. Vytápění domu je elektrickým kotlem a na pozemku je studna.


Pokud hledáte klid, soukromí, větší pozemek a sousedství lesa – věříme, že Vám tato nabídka může přinést Vaše nové bydlení.

Parametry domu

Cena
18 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Kamenné, Mníšek pod Brdy
ID
522413
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
310 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2988 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Mníšku pod Brdy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu