Prodej bytu 2+kk, Praha - Veleslavín, Na Petřinách, 47 m2

Na Petřinách, Praha 6 - Veleslavín

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 2+kk, o podlahové ploše 47 m2 a balkonem 5 m2 ve 3. patře činžovního domu, v oblíbené oblasti Prahy 6 – Veleslavín.

Byt sestává ze vstupní předsíně, kde nalezneme praktickou vestavěnou skříň s úložnými prostory a věšákem, naproti ní jsou vstupy na oddělené WC a do koupelny s vanou. Ložnice je orientována na jižní stranu a disponuje vstupem na balkon. Na dobře prosvětlený obývací pokoj navazuje kuchyňský kout s barovým pultíkem, který opticky odděluje zónu na vaření od zbytku místnosti. Kvalitní kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči. Z obývacího pokoje s kuchyní je úchvatný výhled, kdy je za dobré viditelnosti možné dohlédnout až na kopce Českého středohoří.
Byt prošel celkovou rekonstrukcí – plovoucí podlahy, kuchyňská linka, vestavěný nábytek, jednotka byla osazena plastovými okny. K bytu je možné dokoupit garáž v nedalekém (cca 250 m) garážovém domě po ceně 1.500.000,- Kč, ale není to podmínkou při koupi bytu.

Lokalita nabízí vše potřebné k pohodlnému bydlení. V blízkosti se nachází supermarket Billa, drogerie a další obchody, několik restaurací, mateřská a základní škola a pošta. Pro volnočasové aktivity na čerstvém vzduchu se nabízí nedaleká Obora Hvězda, rozlehlý park na Vypichu či vyhlášený Přírodní park Šárka. Necelých 150 m od domu je zastávka tramvaje, odkud jste linkou č. 2 za pouhých 9 minut na Vítězném náměstí. Využít lze také metro, stanice Petřiny je ve vzdálenosti zhruba 0,5 km od domu. Autem do centra Prahy cca 15 minut.

Zaujal Vás tento byt? Neváhejte a ozvěte se nám pro více informací a dohodnutí prohlídky. V rámci našich služeb jsme připraveni pomoci také s výběrem a vyřízením vhodného produktu pro financování nákupu. A aby byly naše služby skutečně komplexní, díky našemu vlastnímu stěhovacímu týmu rádi zajistíme i vaše stěhování do nového. Pozor – nepřehlédněte: při koupi této nemovitosti získáte profesionální stěhovací služby zdarma jako dárek.

Parametry bytu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Na Petřinách, Praha 6 - Veleslavín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
47 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Inna Zhulina

Na Maninách 1620/6, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Inna Kellerová

Inna Kellerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu