Prodej rodinného domu, Čachrov, 75 m2 (ID: 3417123)

Čachrov

3 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 774 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Čachrově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme na prodej pěkný, slunný, skvěle udržovaný, rodinný dům (2+1; cca 75 m2) s velkou stodolou s maštalí, dílnou, garáží a krásnou pěstěnou zahradou, stojící v městysu Čachrov v nad-inverzní výšce 716 m.n.m. v CHKO Šumava. Nutno vidět skvěle udržovaný stav (plastová okna; ústřední topení...) s dostatkem zázemím!
Popis: částečně podsklepeno; přízemí: vstupní veranda, chodba, spíž, koupelna (WC, vana, umyv., el. boiler a kotel na T.P.), obytná kuchyň (sporák na T.P., dřez, mycák) s jídelnou, obývací pokoj a ložnice; půda (vhodná k podkrovní vestavbě).
Vedlejší stavby: přímo navazující chlív/maštal (lze propojit s obytnou částí a tím jí zvětšit), dílna (pracovní ponk), velká stodola s půdou a garáží pro 2 auta.
Zastavěná plocha a nádvoří: 621 m2; z toho „zelená“ zahrada: cca 336 m2; Oplocená, pěstěná zahrada s vjezdem a okrasným jezírkem a dřevinami.
Vytápění: ÚT – kotel Dakon na T.P; lokální – sporák na T.P.;
TUV: el. boiler.
Voda: obecní řad;
Odpad: septik a dešťová kanalizace;
El.: 220/380 V;
Poctivě a kvalitně postavený dům z r. 1919 na kamenné podezdívce, který byl v průběhu času rekonstruován (plastová okna a vstupní dveře, fasáda, ústřední topení, inž. sítě) a udržován (čistý a vyklizený vč. stodoly a půdy), jenž lze ihned užívat a zaujme především zájemce o rodinné bydlení či rekreaci v malém vybaveném městysu Čachrov (MÚ s poštou, obchod, knihovna, ZŠ a MŠ, kostel, tvrz, muzeum drezín, SDH...) s výborným dosahem Klatov 17 km, ale i horní Šumavy – Železná Ruda 20 km.

Parametry domu

Cena
3 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Čachrov
ID
S2408
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
621 m2
Plocha nemovitosti
621 m2
Plocha zahrady
336 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jakš - reality s.r.o.

Jakš - reality s.r.o.

náměstí Svobody 50, Sušice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Jiří Zuda

Jiří Zuda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čachrově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu