Prodej chaty, Hostivice, Husovo náměstí, 149 m2 (ID: 3417900)

Husovo náměstí, Hostivice

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hostivici

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme ojedinělou možnost koupě dvou krásných, velkých pozemků o výměře 3305 m2 v lokalitě Hostivice - Břve. Pozemky se nachází v katastrálním území Litovice, jen pár kroků od Strahovského rybníka. Jedná se o společnou hranici obcí Hostivice a Chýně. Pozemky plné zeleně o výměře 1732 m2 a 1446 m2 jsou vedeny jako Ostatní plocha se způsobem využití jako sportoviště či pro rekreaci s možností trvalého bydlení.

Na pozemcích se nachází celkem 3 stavby – kůlna, chata s dispozicí 2+1 a dům s dispozicí 2+kk, který současným majitelům slouží právě k trvalému bydlení. Obě stavby jsou označeny číslem evidenčním. Jako úložný prostor v domě slouží veliká půda, která má obrovský potenciál, pokud by si budoucí nový majitel chtěl dům rozšířit. Dům je zhotoven z pěnosilikátu a je zateplený polystyrenem. Kolem stavby je provedena hydroizolace včetně chemické izolace zdiva po celém jejím obvodu. Dům je vytápěn krbovými kamny, zdrojem vody je vlastní dostatečně hluboká studna se změkčovačem vody a filtrem. Teplou vodu ohřívá bojler, dům má vlastní jímku s čističkou. Celý pozemek je zabezpečen kamerovým systémem Jablotron s nahráváním (6 kamer) s trvalou ochranou a garancí příjezdu bezpečnostní služby do 5 minut.

Náklady spojené s bydlením jsou pouze elektřina, která se hradí pouze 11 měsíců v roce a sice 2440 Kč/měs., dále pak dřevo do krbových kamen (8m3/rok) a svoz odpadu 700 Kč/rok/os. a služba kamerového systému dle Vašeho výběru.

Z čeho budete uchváceni je udržovaná zahrada lemovaná vzrostlými stromy, které poskytují naprosté soukromí. Najdete zde obrovské množství ovocných stromů a keřů a nad domem užitkovou část zahrady. Vlastní výpěstky majitelům slouží po celý rok, skladují je ve vinném sklípku, který je ve skále za domem. Užitková zahrada je zabezpečena elektrickým ohradníkem proti nežádoucímu pobíhání Vašich domácích mazlíčkům. Nad domem jsou krásné vzrostlé jehličnany které poskytují příjemný stín a možnost odpočinku.

Veškerá potřebná infrastruktura je v okolí - autobusová zastávka Chýně – Pivovarský dvůr je pěšky 5 min.. Odtud se dostanete linkami 347 a 358 za 11 min. na metro Zličín. V Chýni jsou mateřské školky a základní škola, fitness centrum, kadeřnictví, Billa, cukrárna, dětské hřiště atd. Pokud máte rádi přírodu, oceníte možnost procházek po okolí hostivických rybníků a ptačí rezervaci, která přímo s těmito pozemky sousedí.

Parametry domu

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Husovo náměstí, Hostivice
ID
00002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
149 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3305 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Andrea Maximová

Andrea Maximová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hostivici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu