Prodej ubytování, Břehy, Obránců míru, 360 m2

Obránců míru, Břehy

6 798 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 397 Kč /za měsíc

(Včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy.)

Prémioví partneři v Břehách

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji velice lukrativní komerční nemovitost provozovanou jako restaurace, s možností upravit nemovitost na různé druhy podnikání nebo bydlení, v obci Břehy, 3 km od města Přelouč a 6 km od města Lázně Bohdaneč, přímo u silnice s vlastním parkovištěm. Přes silnici je autokemp Buňkov, což má velký potenciál pro různé druhy podnikání nebo příjemného bydlení. Velikost pozemku je 1274 m2. Dům je částečně podsklepený, s velkým podkrovím, které je možné využít na různé druhy podnikání nebo bydlení, po dohodě s úřady. Dům má velkou užitnou plochu - cca 365 m2 + podkroví.

V nemovitosti se provozovala restaurace, která je vybavena moderní kuchyní a restauračním nábytkem. Kuchyně je vybavena ,Myčka na nádobí, 2 x krát plynový sporák+ el. trouba, konvektomat, fritéza, plynový gril, nerezový chladící pult, 1x krát nerezový režon na výdej jídel, nerezový pult na ohřev talířů , 1x krát velká lednice s mrazákem, 1xkrát malá lednice. V příručních skladech je 2x krát velká lednice, 3xkrát pultový mrazák.

Výčep je vybaven registrační pokladnou, kávovarem, velká nápojová lednice.

Kapacita restaurace je cca 106 míst + venkovní sezení pro 30 hostů. Restauraci je možné provozovat celoročně, má velký výčep a dvě samostatné místnosti, ve větší z obou místností je možné pořádat společenské akce. V domě je velká kuchyně, kancelář, 2 x WC pro ženy a muže + pro personál, dva velké sklady, zásobovací rampa, další menší místnosti pro běžný chod restaurace. Dům je ve velice dobrém technickém stavu. Rozvody elektřiny jsou v mědi, rozvody odpadů a vody v plastu. Sociální zařízení bylo před rokem nově obloženo novými obklady.

Dům má vlastní ústřední topení napojené na kotel na dřevo WERNER 40 kW. Což umožnuje nízké náklady na vytápění. Každá místnost má krbová kamna.

Nemovitost je volná ihned. Restauraci je možné ihned začít provozovat.

Právně nezatíženou nemovitost lze financovat hypotéčním úvěrem, který vám zdarma a za velice výhodných podmínek zprostředkujeme a vyřídíme.

Parametry nemovitosti

Cena
6 798 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Obránců míru, Břehy
ID
450/4497
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Amazing Reality s.r.o.

Rumunská 1798/1, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Petr

Jan Petr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Břehách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu