Prodej bytu 3+1, Trikomo (Τρίκωμο), Kypr, 100 m2 (ID: 3423563)

Trikomo (Τρίκωμο), Kypr

12 985 140 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflací ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě. U nás neplatíte provizi za zprostředkování obchodu , jsme zástupci developera , nakupujete přímo od prodávajícího. Pomůžeme Vám zamilovat si perlu Středozemního moře, Kypr.

Aktuálně v tomto skvělém resortu u pláže nabízíme skvělý Pent house 3+1 s velkou střešní terasou. Penthouse má tří koupelny. Na terase budete mít skvělý výhled a také je zde možnost objednat si jacuzzi pro ještě lepší pocit. Předání Penthousu bude na konci tohoto roku, nicméně splácet to můžete 3 roky bez navýšeni !

Právní služby dostanete od nás jako dárek zdarma. Přidaná hodnota projektu je budoucí jacht klub , který developer postaví spolu s městem.

Developer je hrdý na to, že vám může představit členskou kartu, která klientům umožňuje využívat jedinečná privilegia a výhody ve všech projektech developera , jedná se o vstupy do infrastruktury developera a 10% slevy v restauracích + další výhody.

Služby v projektů:

Pouze 300 metrů od pláže
Obrovský vodní aquapark s tobogány pro všechny věkové kategorie!
restaurace "Azul" nabízí vynikající pokrmy, dezerty a koktejly
Vodní sporty - výlety na vodních lyžích, potápění, SUP surfování a mnoho dalšího
Venkovní bazény vybavené lehátky a slunečníky
Krytý vyhřívaný bazén se saunou a vířivkou
Masážní místnosti s profesionálními terapeuty a různými procedurami
Plně vybavené fitness centrum
podzemní parkoviště
budoucí klub plachetnic

Sami vlastníme nemovitosti a známe dokonale místní trh. Postaráme se o veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaše nemovitosti. Na našich stránkách uvidíte naše investiční zájezdy na místě , počet účastníků je omezen.

Parametry bytu

Cena
12 985 140 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Trikomo (Τρίκωμο), Kypr
ID
F7811
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc.  Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Bc. Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu