Prodej rodinného domu, Hodonín, Husova, 174 m2

Husova, Hodonín

8 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 747 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hodoníně

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi novostavbu rodinného domu s provozovnou autoservisu v Hodoníně, na nároží ulic Husova a Očovská. Tato lukrativní nemovitost je výborně dispozičně rozdělená na dvě části, a to na rodinné bydlení a nebytové prostory. Celková výměra domu i s pozemkem činí 187 m2, podlahová plocha samotného domu nabízí 174 m2.

Přízemí domu slouží převážně pro komerční účely. Nyní zde funguje zavedený autoservis s odpovídajícím vybavením, které je součástí prodejní ceny. Pro nového majitele, který má již zkušenosti s provozem autoservisu se nabízí skvělá možnost rozjet své podnikání naplno. Dispozičně tvoří přízemí domu zázemí autoservisu, sklad a samostatnou toaletu. Vše o celkové výměře přes 84 m2. Příjezd vozidel do objektu je zajištěn přes vlastní pozemek z ulice Očovská.

Do samotného domu se vstupuje přes vchodové dveře dále do haly se schodištěm, odkud se vchází do provozovny, případně po schodech do nadzemního podlaží, kde je situována bytová jednotka o dispozici 3+kk. Nachází se zde dva samostatné, neprůchozí pokoje a velkoryse řešený obývací pokoj s kuchyňským koutem. Obývací pokoj je z velké části prosklený, což zajistí dostatek denního světla a podtrhne moderní pojetí celého domu. Nesmí chybět koupelna, která je řešena nadstandardně a prakticky. Nalezneme zde vanu, která je ideální pro rodinu s dětmi, umyvadlo a toaletu. Vytápění zajistí krbová kamna, nebo klimatizační jednotka umístěna v obývacím pokoji. Celková výměra bytové jednotky činí 90 m2.

Pokud hledáte klidné a komfortní rodinné bydlení spojené s podnikáním, navíc na zajímavém místě s výbornou dopravní dostupností, představuje tento dům ideální řešení právě pro Vás. V blízkém okolí je kompletní občanská vybavenost. Energetický štítek - třída B. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti.

Veškeré další informace k nemovitosti Vám rád sdělím telefonicky či osobně na prohlídce. Neváhejte mě kontaktovat.

Parametry domu

Cena
8 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Husova, Hodonín
ID
00513
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
174 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
187 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
115 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 111 lidí

Prodejce

Ing. Martin Veselý

Ing. Martin Veselý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hodoníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu