Prodej chaty, Ralsko, 20 m2

Ralsko

880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 194 Kč /za měsíc

(Pomůžeme s financováním.)

Prémioví partneři v Ralsku

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej Chata 20m2, zahrada 553 m2, Ralsko - Kuřívody.
Prodej chaty se zahradou v katastru Kuřívod na Českolipsku. Pozemek v rovinném profilu v chatové kolonii, nedaleko Městského úřadu, přístupný po místní asfaltové komunikaci, v končící rodinné zástavbě. Zahradní chata 20 m2 dnes slouží k uskladnění hospodářského příslušenství a je útočištěm před nepřízní počasí. Výsadba okrasných i ovocných dřevin se pečlivě udržuje, jakož i trávník a množství roztroušených záhonků, které jsou potěchou zdejších majitelů.
Zahrada má nové oplocení, s přípojkou elektro a vody. Ta je zde používána a rozvedena pouze v sezonním provozu. Dlouhodobé sousedské vztahy jsou bezproblémové. Dynamicky rozvíjející lokalita zde splňuje očekávání k rekreaci v klidném a čistém prostředí. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103840.

Parametry domu

Cena
880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Pomůžeme s financováním.
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Ralsko
ID
N103840
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
20 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
553 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Petr Matička

Petr Matička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Ralsku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu