Prodej bytu 3+1, Praha - Strašnice, Pod Rapidem, 105 m2 (ID: 3427901)

Pod Rapidem, Praha 10

14 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 079 Kč /za měsíc

(Včetně právních služeb a provize RK)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji velký prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví po kompletní rekonstrukci o celkové výměře cca 115,7 m² včetně nadstandardně velkého sklepu 11,1 m² s oknem, který lze využít jako nebytový prostor anebo k jiným účelům. Ve skutečnosti se jedná o dispozici 4+1, která zahrnuje vstupní halu, tři prostorné pokoje doplněné místností s plochou 6,5 m², která byla využívána jako pracovna, kuchyň, koupelna s vanou a toaletou, samostatné WC. Ložnice vybavena vestavěnou skříní. Do obývacího pokoje je možné vrátit krb, ve stěnách bytu k dispozici je certifikovaný krbový komín. Vytápění bytu, který je osazen novými plastovými okny, zajišťuje vlastní úsporný plynový kotel.

Velmi nízké měsíční poplatky.

Byt se nachází ve 3 patře historického zděného domu z roku 1922, který prošel rekonstrukcí fasády a střechy a nachází se v žádané lokalitě blízko centra metropole, Praha 10 - Strašnice, ul. Pod Rapidem.

Možnost využití půdy s vlastním zamykáním. Ve vnitrobloku je velká zahrada, dětské hřiště a místa k posezení, která jsou dostupná pouze rezidentům. Uvnitř budovy je nainstalován kamerový systém. K dispozici je pevný internet / internet-TV, optické vlákno v celém dome na rychlý přenos dat. Lokalita se vyznačuje množstvím sportovního využití, v blízkosti se nachází park Pod Rapidem, areál Gutovka a plavecký bazén Slavia.

V pěší vzdálenosti nalezneme veškerou občanskou vybavenost (mateřská a základní škola, fakultní nemocnice Královské Vinohrady, pošta, restaurace a obchody). Výborná dopravní dostupnost do 3 minut od metra Strašnická, tramvajové a autobusové zastávky s rychlým spojením do centra města během 10-15 minut. Krátká vzdálenost na Pražský okruh. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem z nejvýhodnější úrokovou sazbou na trhu. V případě jakýkoliv dotazu neváhejte kontaktovat makléře i přes víkend.

Parametry bytu

Cena
14 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pod Rapidem, Praha 10
ID
N2315679
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
116 m2
Patro
3.
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
105 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové, Jiné
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo HVB Real Estate, s.r.o.

HVB Real Estate, s.r.o.

Korunní 1310/56, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Dimitri Naumov

Dimitri Naumov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu