Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav, Ptácká, 80 m2

Ptácká, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav IV

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme prodej 2 rodinných domů na pozemku o celkové výměře 197m2 v centru Mladé Boleslavi - ulice Ptácká. Jedná se o rodinný dům č.p. 55 na pozemku o výměře 110m2 a č.p. 195 na pozemku o výměře 87m2. Stavby jsou v původním stavu, vyžadují celkovou rekonstrukci a jsou situovány v městské památkové zóně. Z hlediska územního plánu se jedná o plochu SC – plochy smíšené obytné – v centru města, KZP a výšková úroveň staveb je řešena individuálně za podmínek zohledňujících charakter okolní zástavby a respektujících památkovou ochranu MPZ.
Během rekonstrukce ulice Ptácká byly připraveny nové přípojky IS – vodovod, kanalizace, plyn, elektřina a pevná linka (není třeba zasahovat do komunikace).
Nemovitosti budou předány nevyklizené. Poslední větší změna budovy byla provedena před 1. lednem 1947 a z tohoto důvodu se PENB neopatřuje, dle nařízení zákona uvádíme třídu G. Velmi zajímavé místo v blízkosti Česany s variabilními možnostmi využití.

Parametry domu

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Ptácká, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav IV
ID
RD10224
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
197 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Brandýská realitní kancelář

Lipová 1785, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 585 lidí

Prodejce

Ing. Martin Středa

Ing. Martin Středa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu