Prodej rodinného domu, Holýšov, Politických vězňů, 125 m2 (ID: 3429875)

Politických vězňů, Holýšov

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(Cena bez provize RK)

Prémioví partneři v Holýšově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji RD s pozemkem 1395 m2 v Holýšově (Nové Dvory) . RD je obyvatelný, ovšem s nezbytnou rekonstrukcí. U RD proběhla v roce 2009 kompletní výměna střešního pláště. Celý dům je podsklepen, je zde také osazen kotel na tuhá paliva, část sklepa lze využívat jako sklad zeleniny případně jako sklep na víno. Vnitřní prostory jsou zatím řešeny v úrovni přízemí, kde se nachází kuchyně s jídelnou, menší místnost s možností využití jako špajz, velká chodba s vchodem do obývacího pokoje a ložnice. V přední části chodby je ještě jeden samostatný pokoj. Z chodby je i vstup do koupelny a WC. V prvním patře je také samostatná místnost a vchod do půdního podkroví.
Podkroví je prostor o značné výšce (vzhledem k vysoké střešní konstrukci) a lze ho stavebně využít pro další zajímavé obytné prostory. Střešní konstrukce je v super stavu a lze dokonce některé trámy přiznat do budoucího interiéru.
RD má samozřejmě funkční připojení el. energie, zásobování vodou řeší městský vodovod a odpad ústí do jímky s trativodem.
Celý pozemek je ze tří stran osázen vzrostlými jehličnany, které poskytují naprosté soukromí.
Rozhodně stojí za to si tuto nemovitost prohlédnout a za účasti majitele probrat možnosti úhrady (např. formou kryptoměn).
Cena nemovitosti je bez provize RK.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena bez provize RK
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Politických vězňů, Holýšov
ID
N00179
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1399 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realistka CZ, s.r.o. - Realistka CZ

Křížkova 424/23, Plzeň, Severní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Věra Tesařová

Věra Tesařová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Holýšově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu