Prodej rodinného domu, Studená, Tyršova, 200 m2

Tyršova, Studená

2 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 391 Kč /za měsíc

(původní cena 2.800.000,-Kč)

Prémioví partneři v Studené

Informace k domu

Chcete bydlet v rodinném domě se zahradou, který si rekonstrukcí předěláte k bydlení podle svých představ? Rekonstrukci můžete začít hned, protože majitel dům vyklidil od starých nepotřebných věcí. Nechal jen v kuchyni stará kachlová kamna a při současných cenách za energie se vracejí lidé k vaření na kamnech. Nemusíte čekat měsíce na žádná povolení jako u novostavby, shánět stavební firmy a dozorovat průběh výstavby, přípojky máte hotové. Jen mít chuť do práce a s šikovnými řemeslníky si splníte svůj sen o bydlení ve vlastním domě, se zahradou, malou dílnou. Můžete ho využít jako dvougenerační bydlení. Vytápění celého domu je plynovým kotlem s platnou revizní správou. Dobré sousedské vztahy vám tato nemovitost také zaručuje.

A co vám nabízí tento dům v obci Studená. V přízemí průjezd a byt 1+1, s komorou, prádelnou a vstup do sklepa, kde najdete studánku. Na obytnou část navazuje kolna, dílna a vstup na zahradu. Schodištěm vystoupáte do 2.NP do bytu 3+1 , v bytě elektrika v mědi, s terasou směrem na zahradu a schody na půdu. V tomto bytě by šly zabudovat krbová kamna a máte hned příjemné posezení v obývacím pokoji u krbu a s terasou.

Na zahradě oceníte studnu, která vám ušetří peníze při zalévání nebo napouštění bazénu, protože nebudete muset používat drahou obecní vodu.

Jestli přemýšlíte o vlastním bydlení v domě se zahradou v obci, kde najdete mateřskou a základní školu, poštu, obchody a obecní úřad, zavolejte a domluvte si prohlídku a přijďte se podívat, projít si celý dům a zjistit jeho možnosti pro splnění vašich snů.

Parametry domu

Cena
2 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
původní cena 2.800.000,-Kč
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Tyršova, Studená
ID
22165
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
167 m2
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
400 m2
Plocha zahrady
250 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Jandová

Jana Jandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Studené (okr. Jindřichův Hradec)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu