Prodej rodinného domu, Lom, Luční, 382 m2 (ID: 3430358)

Luční, Lom

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lomu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Představujeme k prodeji výjimečný dům o dispozici 8+1 se 3 garážemi v klidné ulici Luční v oblíbené lokalitě Lomu u Mostu. Pokud hledáte prostorný dům s velkou zahradou a případnou možností vícegeneračního bydlení nebo bydlení a podnikání je pro Vás tento dům v mnoha ohledech ideální volbou. Rodinný dům disponuje velkorysým obytným prostorem s krbem propojeným s kuchyní a přímým vstupem na terasu, na kterou plynule navazuje západně orientovaná zahrada se vzrostlou zelení, která zajišťuje naprosté soukromí. Zahrada nabízí velké množství vyžití pro děti i dospělé.

Zastavěná plocha domu činí 191 m2. V přízemí (127 m2 a 2 garáže) je vstupní chodba s technickou místností, na chodbu navazuje obytný prostor (45 m2) propojený s kuchyní značky Sykora (19 m2) a vstupem na terasu (24,5 m2) a zahradu. Za kuchyní je ještě místnost pro domácí práce, chladná spíž a vstup do garáží. Odděleně se nacházejí 2 ložnice a koupelna s toaletou a vanou. Z obytného prostoru vedou masivní schody do prvního patra (103 m2), kde nalezneme další 3 ložnice, koupelnu s toaletou, vanou a sprchovým koutem, šatnu, prostornou hernu a vstup na půdu. Všechny místnosti v domě jsou velmi vzdušné a slunné. Obě patra lze stavební úpravou oddělit a vytvořit tak 2 samostatné jednotky.

K domu náleží dva propojené pozemky o celkové ploše 2 058 m2. Zahrada je velmi udržovaná a plná vzrostlých stromů a keřů. Na zahradě je dřevěné dětské hřiště se skluzavkou a houpačkami, zahradní domek s garáží, prostorem pro grilování s krbem a patrem pro děti. V zadní části zahrady je pak víceúčelové sportovní hřiště (nutná úprava povrchu), jezírko s umělým potůčkem (aktuálně nenapuštěné) a ohniště. Zavlažování je zajištěno vrtanou studnou.

Podlahy jsou plovoucí v kombinaci s dlažbou v koupelnách a technických místnostech. Interiérové dveře jsou dřevěné. Okna plastová s dvojsklem a žaluziemi, střešní okna Velux. Garážová vrata jsou elektrická. Vytápění a ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem Vaillant, v koupelnách je navíc podlahové elektrické topení a v hlavním obytném prostoru krb, který zvládne vytopit celý dům. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Dům byl kolaudován v roce 1999 a je v dobrém udržovaném stavu odpovídajícím stáří s možností okamžitého bydlení. Případná modernizace nabízí možnost vytvořit bydlení dle aktuálních trendů za výrazně nižší náklady a čas než by si vyžádala stavba nového domu.
Více informací u uvedeného makléře 7 dní v týdnu.

Parametry domu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Luční, Lom
ID
MR12450
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
362 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
191 m2
Podlahová plocha
382 m2
Plocha nemovitosti
2249 m2
Plocha zahrady
2058 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 77 lidí

Prodejce

Radek  Molík

Radek Molík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lomu (okr. Most)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu