Prodej rodinného domu, Brno, Kohoutovická, 288 m2 (ID: 3430613)

Kohoutovická, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info o ceně v RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Představujeme vám tento rozsáhlý rodinný dům na klidném místě mimo uliční zónu v městské části Brno Žebětín s krásnými výhledy do okolí. Samostatně stojící nemovitost má vlastní příjezdovou cestu, vjezdová brána na dálkové ovládání je společná pro další dva domy v sousedství.

Dům byl postaven v roce 2004, je dvoupatrový s dispozicí 6+1, v každém patře je koupelna a sociální zařízení. Orientace oken z pokojů je na východ, jih a západ. Užitná plocha nemovitosti je 288 m2.

Ve spodním patře domu je vstupní chodba s přímým přístupem do garáže a do haly, kde je zároveň umístěno centrální schodiště. Obývací pokoj má světlý jídelní kout a od kuchyně je oddělen širokokřídlými zásuvnými dveřmi. Součástí spodního patra je dále pokoj, využitelný jako místnost pro hosty nebo pracovna. V prvním patře jsou čtyři velké ložnice z nichž dvě mají samostatnou šatnu a výstup na krytý balkon. Další má výstup na velkou, jižně orientovanou terasu nad garáží. Poslední pokoj je orientován na východ a je v něm spací nika. I na tomto patře je velká koupelna s vanou a toaletou.

Fotovoltaické panely (výrobní zdroj elektrické energie) umístěné na střeše domu a také na samostatném panelu na severní straně domu bez oken je velkým přínosem do domácího ročního rozpočtu. Aktuálně uzavřená smlouva a garantovaný výkup je do 18.11.2030 s výnosem 196.000,- Kč ročně, je možná úplatně převést na nového majitele.

Téměř rovinatý pozemek okolo domu o rozloze 917 m2 je nutné kompletně zrekonstruovat, včetně stavby venkovní terasy u obývacího pokoje. Původní terasa byla odstraněna, Noví majitelé si tedy mohou exteriéry kompletně přizpůsobit svým vlastním potřebám. Stávající venkovní bazén je vybaven protiproudem.
V zadní části pozemku je bohatě zásobená studna, která pohodlně zavlaží celý pozemek.

Nemovitost nabízí komfortní bydlení pro vícečetnou nebo vícegenerační rodinu s patřičným soukromím, nikoliv však samotou. Parkovaní aut je možné na vlastním pozemku a v garáži.

Pár desítek metrů od vjezdové brány se nachází zastávka MHD, v centru města můžete být do 30 minut. Žebětín je městská část zasazená do přírody s výbornou dostupností dálnice D1 a velkého městského okruhu. V obci je mateřská i základní škola, obchod a spousta možností ke sportovnímu vyžití včetně cyklostezky a bruslení na v zimě zamrzajícím rybníku.

Všechny další informace vám rádi sdělíme na prohlídce.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info o ceně v RK
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Kohoutovická, Brno
ID
00069
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
288 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
917 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Real Marco

Hlinky 150/78, Brno, Staré Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Mgr. Marek Karvaj

Mgr. Marek Karvaj

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu