Prodej rodinného domu, Odry, Zámecká, 120 m2 (ID: 3432409)

Zámecká, Odry

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Odrách

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele Vám představujeme rodinný dům v Odrách. Dům najdete na klidném místě, kde Vás nebude nikdo rušit, ale zároveň je to kousek do centra města a k veškeré občanské vybavenosti, kterou Odry disponují. Dům je postaven na břehu řeky Odry, ale nemusíte se bát, nebyl postižen povodněmi. Naopak, řeka vytváří příjemné mikroklima v letních měsících.

Dům je samostatně stojící, částečně podsklepený. Jeho původní stav je určitě výhodou, protože si jej nový majitel může při rekonstrukci přizpůsobit svým potřebám. Dispozičně je dům rozdělen na velký obývací pokoj, kuchyni a koupelnu s toaletou v přízemí. Do patra se dostáváme po dřevěném schodišti a najdeme tam dva pokoje s možností vybudování koupelny a toalety.

U domu je postavena dvojgaráž s dílnou. Nad garážemi je půdní prostor, který je možné využít např na uskladnění sezónních věcí. Na nadstandardně velké zahradě u domu se vyřádí nejen Vaše děti, ale zbyde dostatek prostoru pro bazén i pro zeleninovou zahrádku.

Na rekonstrukci domu je možné využít několik dotačních titulů - rádi novému majiteli pomůžeme s vyřízením dotací mj. z programu Nová Zelená Úsporám, či Oprav dům po babičce (zatepelní domu, nová okna, výměna zdroje tepla atd...)

Pro více informací, či sjednání termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na setkání s Vámi.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Zámecká, Odry
ID
456
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
2176 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 69 lidí

Prodejce

Ing. Číž Martin

Ing. Číž Martin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Odrách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu