Prodej bytu 3+kk, Zlín, Vrchy, 107 m2

Vrchy, Zlín - Kudlov

8 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 270 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zlíně

Informace k bytu

Moderní bytová jednotka 3+kk s terasou, sklepem a garážovým stáním v novostavbě v klidné části Zlína, Kudlov. Tato nemovitost s kolaudací v roce 2023 nabízí ideální kombinaci luxusu, pohodlí a moderního designu.
S orientací na jihozápadní stranu poskytuje byt světlé a příjemné prostředí po celý den. S celkovou podlahovou plochou 106,52 m2 a terasou o rozloze 17,75 m2, máte k dispozici dostatek prostoru pro relaxaci i společenské setkání.
Interiér tohoto bytu je zařízen v moderním stylu, splňujícím nejnovější standardy a trendy bydlení. Prostorné neprůchozí pokoje nabízejí dostatek soukromí a komfortu, zatímco koupelna o velikosti 7,85 m2 je vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem a toaletou pro vaše pohodlí. Pro pračku a sušičku pak najdete umístění v prostorné další toaletě.
Vynikajícími prvky jsou vinylové podlahy v kombinaci s keramickou dlažbou, podlahové vytápění, které regulujete digitálním termostatem, dveře se skrytými zárubněmi, plastová okna a vestavěné skříně ve vstupní chodbě a ložnici, které jsou již zahrnuty v ceně. Venkovní žaluzie v ložnici a dětském pokoji přidávají další úroveň pohodlí a soukromí, vlastní garážové stání v suterénu domu o velikosti 27,22 m2 pak pohodlné parkování vašeho vozidla. Díky výtahu a zajištěnému úklidu společných prostor budete mít vždy pohodlný a uklizený vstup do vašeho domova.
S energetickou náročností na velmi nízké úrovni kategorie B můžete očekávat nejen úspory na energiích, ale také příjemné, komfortní a ekologicky šetrné bydlení. V blízkosti se nachází filmové ateliéry, kino, kavárny a krásná příroda.
Dále nabízíme postoupení hypotečního úvěru s výhodnou úrokovou sazbou s fixací až do roku 2027, což přináší stabilitu a snížení nákladů na hypotéku pro budoucího vlastníka.
Tato lokalita je také dobře dostupná MHD, což usnadňuje vaše cestování po městě. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení

Parametry bytu

Cena
8 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Vrchy, Zlín - Kudlov
ID
239
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Vrbíková Marcela

Vrbíková Marcela

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu