Prodej rodinného domu, Teplice, Jugoslávská, 155 m2 (ID: 3434552)

Jugoslávská, Teplice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, V rámci provize bude uhrazen také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva., včetně provize)

Prémioví partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízím vám ke koupi dům, jehož každý detail byl promyšlen a realizován týmem profesionálních architektů z ateliéru 3+1 architekti (31architekti.cz).

Nemovitost se nachází v Teplicích, a to v ul. Jugoslávská. Lázeňské město Teplice leží v údolí mezi Českým středohořím a hřebeny Krušných hor. Výjimečná stavba v kombinaci s žádanou adresou z této nabídky činí jedinečnou příležitost vlastnit nemovitost v prestižní lokalitě, kde se nabídky na trh dostávají jen velmi zřídka. Čtvrť je klidná a přitom pouhých pár kroků od centra města, kde naleznete kompletní síť obchodů a služeb.

Jedná se o dvoupodlažní stavbu o dispozici 5+kk s užitnou plochou 155 m2, plocha pozemku činí celkem 494 m2, z čehož je zastavěno 109 m2. Stavba s originálním půdorysem ve tvaru zkoseného obdélníku byla dokončena v roce 2013. Konstrukce z broušených cihel HELUZ FAMILY 50 je doplněna železobetonovými krátkými stěnami, pilířem a u prosklené fasády jsou dva přízemní ocelové sloupy. Teplo zajistí dominantní krb společně s plynovým kotlem. Odvodnění ploché střechy s hydroizolační fólií bylo vyřešeno vnitřními vyhřívanými vpusťmi.

Hlavní vstup je umístěn na severozápadní straně domu a je následován zádveřím s šatnou a koupelnou, na něž navazuje oddělitelná kuchyň a jídelna s hlavním obytným prostorem, který je v přímém kontaktu se zahradou skrze skleněnou fasádu. V přízemí se nachází také samostatný pokoj pro hosty, který je přístupný z jídelny. Po dubovém schodišti se vchází do druhého podlaží s ložnicemi, druhou koupelnou a samostatnou šatnou. Prostor schodiště je prosvětlen střešním světlíkem. K hlavním prvkům domu se řadí velké prosklené plochy generující dostatek světla v interiéru, které zároveň vytvářejí moderní nadčasový vzhled domu.

Stejný půdorysný tvar jako dům má kryté parkovací stání s menším skladovacím prostorem, který je vhodný na uložení kol, zahradního nábytku, nářadí atd. Podlaha parkovacího stání je z kamenné dlažby na podsypu, podlahu menšího skladu tvoří betonová dlažba. Na opačné straně pozemku je k dispozici ještě jeden menší sklad. Stání pro další auto je před domem.

Cena je uvedena včetně provize pro RK. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře společně s využitím advokátní úschovy peněz, dále také poplatek 2 000,- Kč pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva.

Pomohu vám případně i se získáním férového financování s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.

Další informace k nemovitosti vám rád sdělím na uvedeném telefonním čísle nebo při osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, V rámci provize bude uhrazen také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva., včetně provize
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Jugoslávská, Teplice
ID
00036
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
494 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Tomáš Novák

Tomáš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Teplicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu