Prodej vícegeneračního domu, Kyselovice, 288 m2 (ID: 3435526)

Kyselovice

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kyselovicích

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme samostatně stojící cihlový rodinný dům v obci Kyselovice, v okrese Kroměříž. Dům je podsklepený a má rozložení na dvě bytové jednotky. Přízemí je nyní obýváno a disponuje 4+1, v prvním patře se nachází také 4+1, ale momentálně není ve stavu užívání. Užitná plocha domu činí 288 m², garáž a hospodářské stavení mají celkovou výměru 60 m². K domu patří zahrada o rozloze 2222 m², celková plocha pozemku je 3185 m². Dům je ideální pro klidné bydlení se snadnou dostupností do okolních měst a nabízí možnost chovu zvířat nebo provozování zemědělství.

Do domu vstupujeme přes vstupní chodbu , ze které vstupujeme do obytné části domu a přes schodiště do prvního patra. V přízemí domu se nachází kuchyně, prostorný obývací pokoj, ložnice, pokoj, šatna a koupelna s toaletou. V prvním patře se nachází čtyři pokoje s kuchyní a koupelna s toaletou. V obou koupelnách se nachází vana. Vaření je zajištěno sklokeramickou deskou s horkovzdušnou troubou.

Dům je v udržovaném stavu s drobnými postupnými opravami, vhodný pro modernizaci. V domě jsou plastová okna s žaluziemi. Před 20 lety proběhla kompletní rekonstrukce velké části střechy, menší část střechy je původní. Rozvody elektřiny jsou v mědi a rozvody vody a odpadů jsou již v plastu. Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel, z roku 2019. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě - obecní vodovod, obecní kanalizaci, elektrickou přípojku a plyn. V současné době v obci probíhá instalace nové elektrické přípojky a optického kabelu na internet.

Obec Kyselovice se nachází ve Zlínském kraji, okrese Kroměříž. Obec nabízí snadnou dostupnost do okolních měst jako jsou Chropyně (3 km), město Kroměříž (10 km) a město Přerov (10 km), a také nájezd na dálnici D1 (7 km). Kyselovice jsou obcí se značnou občanskou vybaveností. V obci najdete mateřskou školu, sportovní areál, obecní knihovnu, smíšené zboží, pohostinství a mnoho zájmových spolků.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kyselovice
ID
36704
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
288 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
288 m2
Plocha nemovitosti
3185 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Zdeněk Havel

Zdeněk Havel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Kyselovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu