Prodej činžovního domu, Křimov, 401 m2 (ID: 3435563)

Křimov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Křimově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji bytový dům v obci Křimov, část obce Krásná Lípa, okres Chomutov (5km). Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí s vysokým potenciálem a návratností investice. Dům poskytuje velmi pohodlné bydlení všem nájemníkům. Dům se nachází ve velmi dobrém stavu a je kompletně vybaven, což představuje výhodu pro potenciální investory.

Při vstupu do domu Vás okouzlí rozlehlá terasa s posezením. Vchodovými dveřmi vstoupíte do prostorné, prosvětlené chodby, např.pro zimní zahradu. Moderní kuchyně je spojená s jídelnou a útulným obývacím pokojem. Pokračujeme do chodby, která vede k zadnímu vchodu přes garáž, dílnu a prádelnu nebo se vydáme do dvou samostatných pokojů. V tomto 1.NP je samostatná toaleta a úklidová místnost. Do 2.NP. vedou schody pokryté dlažbou v teplé hnědé barvě. V mezipatře se cesty rozdělují nalevo a napravo kde jsou další pokoje, resp. samostatné bydlení, obývací pokoj, ložnice, dětské pokoje, koupelna, toaleta, úklidová místnost. 2.N.P. má svůj velký balkón se vstupem z obývacího pokoje, s výhledem na rozsáhlé nádvoří před domem a do okolní zalesněné přírody.
Na velký dvůr před domem vjedete autem pohodlně přímo z přilehlé silnice, prostoru pro parkování několika aut je dostatek.

Ve 3.NP jsou další samostatné pokoje, kuchyň, dvě toalety, koupelna, jedna nedokončená koupelna a úklidové místnosti popř. úložné prostory a vstup na půdu.

Celý dům je podsklepen a vytápěn automatickým eko kotlem, kterému je třeba věnovat pozornost 3x za tři dny, nejen díky tomu je dům energeticky méně náročný a to v klasifikaci E dle doložené, platné PENB.

S rozlohou 401m² nabízí tato nemovitost dostatek prostoru pro různé druhy využití. Můžete zde zřídit kancelářské prostory, malou firmu, nebo dokonce rozdělit dům na více samostatných jednotek k pronájmu. Možnost pronájmu je jedním z faktorů, který může oslovit investory, protože to znamená pravidelný příjem z pronájmu a potenciální růst hodnoty nemovitosti v budoucnosti.

Poloha této nemovitosti je také velmi výhodná. Nachází se v klidné části obce s dobrou dostupností veškeré infrastruktury. V blízkosti jsou obchody, restaurace, školy a veřejná doprava, což zajišťuje pohodlné a bezproblémové bydlení pro budoucí nájemníky.

V případě zájmu o prohlídku mne prosím kontaktujte. Prodejní cena je konečná a zahrnuje veškerý právní servis. Financování na míru, Vám rádi zajistíme, neváhejte se na nás obrátit.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Křimov
ID
0032-NP08451
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
401 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Lenka Hrušková

Lenka Hrušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Křimově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu