Pronájem výrobních prostor, Bělotín, 185 m2

Bělotín

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Provize RK činí jeden měsíční nájem plus DPH)

Prémioví partneři v Bělotíně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu vytápěné (plyn, elektřina) výrobní a skladovací prostory s nízkými provozními náklady s rozměry Š 12,35 x L 15,00 x SV cca 3,40 m v části haly v areálu v obci Bělotín. Objekt haly je v započaté rekonstrukci se zateplením obvodového pláště, okna a vstupní otvory jsou plastové s izolačními dvojskly, sekční vrata mají rozměry 3,50 x 3,00 až 3,50 m a jsou orientovány z delší strany kolmo na podélnou osu objektu. Vytápění elektřinou za výhodný tarif nebo plynem je zajištěno z centrální kotelny s rozvody v rámci celého objektu. Část haly nabízená k pronájmu je napojena rovněž na kapacitní přípojku elektřiny pro pohon strojů (tarif pro velkoodběratele - čím vyšší odběr, tím výhodnější tarif). Po domluvě jsou možné individuální úpravy vnitřního uspořádání. Součástí pronájmu části haly může být i pronájem na ni navazujících částí pozemků, například jako manipulační nebo parkovací plochy.
Za určitých okolností je možné nabízenou část nemovitosti dle této nabídky oddělit, a to včetně navazující části pozemků a vést další jednání o odprodeji této části buď formou dlouhodobého pronájmu nebo přímým odkupem.
Pronájem části haly a přilehlých pozemků lze doplnit o další část haly, pozemků, a rovněž o kancelářské prostory cca 120 m2 (viz další nabídky na stránkách makléře).
Bližší informace Vám sdělí makléř nabídky v průběhu společné prohlídky, e-mailem nebo telefonicky.
K dispozici od května 2024.
Výše nájmu je k jednání po prohlídce nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Provize RK činí jeden měsíční nájem plus DPH
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Bělotín
ID
160-NP02443
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
185 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
205 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Ústřední plynové, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing., Ing. arch. Bohuslav Kunat

Ing., Ing. arch. Bohuslav Kunat

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu výrobních prostor v Bělotíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu