Prodej pozemku pro bydlení, Senorady, 380 m2

Senorady

760 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 622 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Senoradech

Informace k pozemku

Představujeme Vám nabídku pozemku o rozloze 380 m2, který se nachází na idylickém místě na okraji malebné obce Senorady. Tento pozemek je zasazen do klidného a inspirativního prostředí, kde se snoubí pohoda venkovského života s bezprostřední blízkostí přírody. Parcela je ideálně situovaná na rovině a v územním plánu je vedená v plochách pro bydlení venkovského charakteru. Tato lokalita nabízí unikátní kombinaci klidu, soukromí a přitom dobré dostupnosti do nejbližších měst.

Pozemek se nachází v těsné blízkosti s přírodou, což je ideální pro milovníky klidu, turistiky či cyklistiky. Zároveň vám blízkost Mohelna a Oslavan (5 a 8 km) zajistí všechnu potřebnou občanskou vybavenost. S Ivančicemi vzdálenými 11 km a Brnem 39 km se nabízí široké spektrum možností pro práci, vzdělávání či zábavu. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klid venkova s možností snadného přístupu do města.

Pokud hledáte místo, kde budete moci realizovat svůj sen o bydlení v souladu s přírodou, a přitom nechcete ztrácet kontakt s civilizací, tento pozemek v Senoradech je pro Vás ideální volbou. Vřele doporučujeme osobní prohlídku, která Vám umožní na vlastní oči vidět a pocítit jedinečnou atmosféru tohoto místa.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky, na které nejlépe posoudíte, zda je tato investice vhodná právě pro Vás, kontaktujte realitní makléřku.

Parametry pozemku

Cena
760 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 2. 2024
Adresa
Senorady
ID
V3353BL027
Plocha nemovitosti
380 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Mičánková

Petra Mičánková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Senoradech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu