Prodej bytu 2+kk, Olomouc - Povel, Loudova, 50 m2 (ID: 3438108)

Loudova, Povel

Rezervováno
4 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 441 Kč /za měsíc

(H2-301)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Velmi zajímavé ceny, zavedená rezidenční lokalita, volejte pro další informace a navštivte webové stránky projektu.

Na základě přímého zastoupení developera si Vám jeho jménem dovolujeme nabídnout nové bydlení v úspěšném a v Olomouci již známém rezidenčním projektu Slavonínské zahrady (slavoninske-zahrady) na ulici Loudova.

Jedná se o byt s označením H2-301 o dispozici 2+kk,podlahové ploše 50 m2 s balkonem 4,65 m2. Byt se nachází ve 3.NP 5ti patrového bytového domu s nízkým počtem bytových jednotek.

Byt se nachází v budově H, která navazuje jako součást IV. etapy na dosud vystavěné a již úspěšně prodané a zabydlené bytové domy v projektu SLAVONÍNSKÉ ZAHRADY (slavoninske-zahrady).

Jedná se o moderní a pohodlné bydlení napojené z ulice Slavonínská, které spojuje výhody bydlení ve městě s výhodami bydlení v klidné zelené lokalitě. Slavonínské zahrady nabízejí kvalitní a prostorné bydlení rodinám s dětmi, seniorům, mladým párům či studentům a díky oblibě lokality jsou vhodné i jako investiční byty pro následný pronájem (který pro vás umíme zajistit).


Nová budova spolu se stávajícími etapami vytváří moderní a příjemnou městskou zástavbu. Žijte v blízkosti přírody, zahrad a rybníka, přímo od domu vede cyklostezka.
Projekt se zároveň nachází v docházkové vzdálenosti MHD vedoucí do nedalekého centra Olomouce, čtrť sama o sobě nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně obchodů, lékařské péče, základních škol, mateřských škol apod.

Budova H se skládá ze 2 přilehlých sekcí o 5ti podlažích s celkem 76 byty s dispozicemi od 1kk do 4kk. S výjimkou několika 1kk, mají všechny byty balkóny či terasy a byty v 1.NP i prostorné předzahrádky, které ocení zejména milovníci zahrady a rodiny s dětmi.
Dům je v energetické třídě B a s přípravou na realizaci sdílené fotovoltaiky na střeše objektu. Zároveň je pod objektem dostatek parkovacích míst a je možné dokoupit komory pro byty v podlaží s krytým parkováním pod objektem nebo přímo na daném podlaží. Předpokládané dokončení je plánováno na druhou polovinu podzimu 2025.

Vysoká úroveň standardního vybavení, technická specifikace: podlahové vytápění po celé ploše jednotek, obložkové zárubně, vinylové podlahy, keramické obklady, atd., dle volby klienta, rádi s vámi projedeme jednotlivé varianty standardů a poradíme.

Těšíme se na vás, zavolejte pro podrobnější informace, rádi se s vámi sejdeme, probereme možnosti, poradíme s financováním a zároveň ukážeme vzorový byt v lokalitě.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
4 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
H2-301
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Loudova, Povel
ID
L4447
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
50 m2
Patro
3. z 5
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Plocha nemovitosti
50 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
143 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Ing. Lenka Carroll

Ing. Lenka Carroll

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu