Prodej vily, Liberec - Liberec IV-Perštýn, Andělčina, 292 m2

Andělčina, Liberec IV-Perštýn

26 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 908 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Unikátní vila postavená významnou rodinou Liebiegů hledá nové majitele. Dům v sobě kloubí historickou hodnotu a preciznost s luxusním moderním bydlením, které je pohodlné i ekonomické. Jednoznačný prim hraje lokalita. Ač se nacházíme pouhý kilometr od centra města, jsme obklopeni stromy a nádherným výhledem na Ještěd, který si nejlépe vychutnáme z terasy, nebo venkovního přístřešku s bazénem. Stávající majitelé jsou milovníci přírody a sami byli překvapeni, jak moc ji zde mohou být nablízku. Vzhledem k územnímu plánu je velmi pravděpodobné, že dům s podobným výhledem již v centru Liberce nikdy nevznikne.

Ideální využití se nabízí pro vícegenerační bydlení, nebo spojení rodinného života s podnikáním. Aktuálně jsou v domě situovány 3 byty. V přízemí byl v roce 2022 nově vybudován byt 2+kk, který může sloužit i jako kancelář/ordinace, případně nájemní byt se zajímavým měsíčním výnosem. O patro výše se nachází prostorné 2+1 s interiéry ve vysokém standardu. Následující dvě podlaží tvoří chlouba domu - úžasný mezonetový byt 5+1 se dvěma koupelnami, obývacím pokojem s oboustranným krbem a vestavěným nábytkem na míru. Byt je svou velikostí vhodný pro početnou rodinu, případně mohou být volné pokoje využity jako pracovna. Půda skýtá prostor pro vybudování dalšího bytu.

Samozřejmostí jsou technické místnosti (každý byt má vlastní), nadstandardní garáž a dílna. Na pečlivě udržované zahradě nalezneme již zmíněný přístřešek se stylově zařízeným posezením (které díky plynovému ohřívači může sloužit celoročně) a krásným výhledem na celé město i Ještěd. Zapuštěný bazén se nachází hned vedle. Na zahradu lze navíc z každého bytu vejít pomocí venkovního schodiště s terasou.

Dům prošel v roce 2003 kompletní a velmi důkladnou rekonstrukcí. Realizoval ji přímo majitel - stavební inženýr, který ladil k dokonalosti každý detail. Během ní byly vyměněny rozvody vody a odpadu, kompletní elektroinstalace, střešní krytina, okna, proběhly lokální opravy krovu a stropních konstrukcí, omítky a zateplení fasády. Ve velké míře je použito masivní dřevo (podlahy, schodiště, dveře) a zakázkové zámečnické a kovářské prvky (venkovní schodiště, zábradlí). V roce 2019 bylo instalováno tepelné čerpadlo, které výrazně šetří provozní náklady. K dispozici je veškerá stavební dokumentace včetně fotografií z průběhu prací.

Dům je součástí tzv. Liebiegova městečka - vyhlášené vilové čtvrti na Perštýně, postavené právě rodinnou Liebiegů. Máte tak možnost bydlet v domě na jedinečném místě, jehož precizní rekonstrukce měla jasný cíl: zachovat historickou a řemeslnou hodnotu domu při vyhovění standardům luxusního moderního bydlení.

V případě zájmu o více informací, nebo domluvení prohlídky, mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
26 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 2. 2024
Adresa
Andělčina, Liberec IV-Perštýn
ID
222
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
268 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
118 m2
Podlahová plocha
292 m2
Plocha nemovitosti
566 m2
Plocha zahrady
448 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Adam Zeman

Adam Zeman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu