Prodej rodinného domu, Bošovice, Vrchní, 191 m2

Vrchní, Bošovice

6 097 875 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 061 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Bošovicích

Informace k domu

Na základě výhradního zastoupení jsme pro Vás připravili nabídku prodeje rodinného domu o velikosti 4+1 v malebné obci Bošovice vzdálené 20 km jihovýchodně od Brna. Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům se zahradou. Zastavěná plocha je 105 m2. Celková plocha pozemku včetně zahrady je 1 050 m2.

V přízemí je umístěn obývací pokoj, kuchyně a koupelna. V prvním patře jsou 3 samostatné pokoje a koupelna s WC. Za domem se nachází garáž a několik samostatných objektů z kterých je možné vytvořit např dílnu, letní kuchyň popř další skladovací prostory. Jeden z objektů je podsklepen. Udržovaná zahrada s ovocnými stromy o výměře 700 m2 je do mírného svahu.

Dům se nachází na rovinatém pozemku a je napojen na vodovodní řad, kanalizaci a elektřinu. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

V obci je veškerá občanská vybavenost MŠ, ZŠ, obchod, pošta, knihovna, sběrný dvůr i restaurace. Bošovice mají dobrou dostupnost do Brna (autobus 610 IDSJMK popř.vlak z obce Újezd u Brna nebo Sokolnice - Telnice) a zároveň je v blízkosti oblíbené lokality Ždánického lesa. Velkým lákadlem je zdejší papouščí zoo. Dominantou obce je Bošovská tvrz.

Dům lze financovat i hypotékou, kterou vám pomůžeme zařídit. Pro další informace a prohlídku kontaktujte realitního zprostředkovatele.

Parametry domu

Cena
6 097 875 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Vrchní, Bošovice
ID
1321
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
191 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1050 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Dorota Zetková

Dorota Zetková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bošovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu