Pronájem rodinného domu, Bečváry, 126 m2 (ID: 3440599)

Bečváry

25 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Bečvárech

Úklidové služby

Informace k domu

Tento krásný nový dům, který byl dokončen v lednu 2023, nabízí skvělou kombinaci moderního bydlení a energetické efektivity. Jedná se o cihlovou stavbu s panelovými stropy, trojitým zasklením, zateplením, podlahovým topením z elektrického kotle a komínem připraveným pro možnost instalace krbových kamen. Navíc na pozemku najdete vlastní parkovací stání . Pozemek je již oplocen pro vaše soukromí a bezpečnost. K nastěhování od 1.6. 2024.

Výše kauce je předmětem dohody. Elektřinu si nájemce převede na své jméno, a co se týče vody, účet činí 300 Kč/měsíc na osobu. Provize pro zprostředkovatele je stanovena na 25 000 Kč vč. DPH.

Poďousy se nachází pouhých 10 minut jízdy od Kolína a 15 minut od Kutné Hory. Z Kolína můžete být v Praze za dalších 40 minut vlakem, což z této lokality dělá ideální místo pro ty, kteří chtějí bydlet v klidu a přitom mít snadný přístup do hlavního města.

A pokud máte zájem se podívat na reálnou dispozici domu hned teď, máme pro vás připravenou 3D virtuální prohlídku. Pokud byste jí nenašli v této prezentaci, napište a rádi vám ji pošleme.

Parametry domu

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Bečváry
ID
3608
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
126 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
788 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Martin Fördös

Martin Fördös

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Bečvárech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu