Prodej bytu 2+kk, Pavlov, Česká, 73 m2 (ID: 3441925)

Česká, Pavlov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info o ceně v RK. )

Prémioví partneři v Pavlově

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji unikátní designový třípodlažní apartmán ve vinařské obci Pavlov. Kromě jedinečného interiéru vás okouzlí výhledy na Novomlýnské nádrže i Pavlovské vrchy s Dívčími hrady. O vaše pohodlí se postarají technologie inteligentní domácnosti. Tento výjimečný apartmán se objevil i na stránkách časopisu Forbes nebo architektonických magazínů.

Apartmán je součástí komplexu U Venuše, který tvoří 10 apartmánů, 5 renovovaných historických sklepů a Pálavská galerie vín s možností ochutnávky lokálních vín. Jeho součástí je parkovací stání na soukromém parkovišti, zabezpečená kóje na kola a terasa s výhledem na Pálavu.

Návrh interiéru realizovalo pražské 0,5 Studio architektů Pavla Nového a Víta Svobody, kteří zde velmi citlivě propojili moderní technologie s interiérem založeným hlavně na předních českých značkách jako je BROKIS, TON, NADOP a dalších.

Zdejší systém „chytré domácnosti“ se postará o vaše pohodlí a bezpečí během pobytu, ale zároveň vám zajistí dokonalý přehled o stavu objektu odkudkoliv. Systém je přizpůsobený pro případné krátkodobé pronájmy. Kromě efektivního nastavení teploty a spotřeby energií je možné jej doplnit o samoobslužný proces ubytování. Ten, ale není nutný, protože stávající správce se stará i o přípravu apartmánu a jeho předání hostům. Apartmán tak představuje jedinečnou investici a možnost zhodnocení vašich prostředků.

Kapacitně je apartmán určen pro 4-6 osob a je rozdělen do tří podlaží. Celková plocha včetně terasy, venkovního sezení a kóje činí 90,71 m2. V přízemí se nachází vstup do chodby (3,73 m2), který pokračuje do hlavní obytné místnosti s kuchyní a jídelnou (24,22 m2). V dolní části je i koupelna společná s WC (3.12 m2). V prvním patře je ložnice s menším obývacím pokojem (28,65 m2), ze kterého pokračuje vstup na terasu s posezením (7,26 m2). Po schodech z obývacího pokoje se dostaneme do galerie s relaxační zónou (13,06 m2) vybavenou futonovým lůžkem pro 2 osoby, kde byla jako praktický prvek zvolena vypnutá síť, která může sloužit jako další lůžko.

Apartmán je vybaven zabezpečovací a kamerový systém, všechna okna jsou doplněna o elektrické rolety a i střešní okna jsou elektrická. Kromě lednice a myčky zde naleznete dvouzónovu vinotéku, která je stejně jako indukční deska, digestoř a mikrovlnka s grilem od společnosti Miele. Měsíční zálohy - 3.175 + energie.

V případě zájmu o prohlídku a další informace nás můžete kdykoli kontaktovat. Rádi Vás vezmeme do světa moderní domácnosti v kraji pod Pálavou. Prozatím můžete využít 3D prohlídku v galerii.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně v RK.
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Česká, Pavlov
ID
3314672184
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
73 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Monika Kališová

Monika Kališová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Pavlově (okr. Břeclav)?


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu