Prodej bytu 3+kk, Mikulov, 22. dubna, 116 m2 (ID: 3441942)

22. dubna, Mikulov

5 710 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 212 Kč /za měsíc

(info v RK)

Prémioví partneři v Mikulově

Informace k bytu

Podkrovní byt s mezonetem v Mikulově.

Máme tu pro vás zajímavou příležitost stát se majitelem tohoto podkrovního bytu 3+kk s mezonetem, který nabízí 96 m2 obytné plochy. Byt byl vybudován v r. 1997 a nachází se ve 4. patře bytového domu na adrese 22. dubna 2, jen kousek od historického centra Mikulova.

Co tento byt dělá opravdu jedinečným, je jeho podkrovní uspořádání s mezonetem. Otevřený obývací prostor s moderní kuchyní vytváří ideální místo pro rodinné večeře nebo setkání s přáteli. K dispozici jsou dále dvě ložnice, malá pracovna, koupelna, tech. místnost a WC. K bytu dále náleží prostorný sklep 20 m2, který se nachází v suterénu domu. Stávající majitelé provedli v r. 2019 zdařilou rekonstrukci koupelny a kuchyně. Měsíční náklady bytu činí 6.500 Kč pro čtyřčlennou rodinu, což zahrnuje i provozní náklady a služby. Byt je vytápěn vlastním plynovým kondenzačním kotlem, který slouží i pro ohřev teplé vody. Dále je zde jedna klimatizační jednotka umístěná nad schodištěm do mezonetu.

Díky své poloze je byt ideální pro ty, kteří hledají bydlení v těsné blízkosti centra Mikulova. Tento byt bude k nastěhování od června r. 2024. Využijte příležitosti žít v jednom z nejkrásnějších měst na Moravě. Více info u makléře. Exklusivně nabízí Schmidt Reality Mikulov.

Parametry bytu

Cena
5 710 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
22. dubna, Mikulov
ID
3314672145
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
116 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Vladimír Stehlík

Vladimír Stehlík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu