Prodej rodinného domu, Kladno - Kročehlavy, Mošnova, 160 m2

Mošnova, Kladno, Kročehlavy

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(Kupní cena vč. právního servisu a provize RK.)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu, 160 m², Kladno, ul. Mošnova

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v žádané a klidné části Kročehlav. Tato nemovitost se rozprostírá na 435m² pozemku a nabízí v přízemí domu užitnou plochu 160m². Na hranici pozemku dále stojí garáž a chlívky. Dispozice 5+1 v přízemí domu, nad celou plochou je k dispozici půdní prostor. Po jeho rekonstrukci může vzniknout další prostorné, obytné podlaží. Zahrada nabízí naprosté soukromí, slepá ulice.
Konstrukce domu je smíšená (kámen, cihla). Technický stav je vhodný k modernizaci dle představ budoucího majitele. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci, plyn a el., užitná voda z kopané studny. Díky své poloze v klidné části obce Kročehlavy nabízí dům ideální místo pro rodinný život, soukromí a odpočinek od městského ruchu. Tato unikátní nabídka je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení s dobrou dostupností do centra. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či prohlídku.

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena vč. právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Mošnova, Kladno, Kročehlavy
ID
864636
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
435 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Regina Svatá

Regina Svatá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu