Prodej bytu 2+kk, Hodonín, Legionářů, 71 m2

Legionářů, Hodonín

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hodoníně

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku v centru města Hodonína. Jedná se o novostavbu v domě, který prošel kompletní rekonstrukcí. Čistá podlahová plocha bytu činí 71 m2. K bytu náleží prostorná sklepní kóje 11 m2 a vyhrazené parkovací stání ve dvoře. V bytovém domě se nachází čtyři bytové jednotky. Topení je řešeno centrálně plynovým kotlem, stejně tak ohřev TUV.
Poloha domu se nachází v bezprostřední blízkosti centra města Hodonína s veškerou občanskou vybaveností. Do 5 min pěší chůze jsou MŠ, ZŠ, gymnázium, ZUŠ, obchodní centra, poliklinika, kulturní středisko s restaurací a kavárnou. Přilehlý jez s ramenem řeky Moravy jsou oblíbeným místem odpočinku i sportování, který nabízí klid a uvolnění celé rodiny. V blízké dostupnosti je taktéž městské koupaliště a krytý bazén s atrakcemi a saunou. Byt je určen nejen k vlastnímu bydlení, ale i jako investiční příležitost.

Líbil by se vám byt na atraktivní adrese ulice Legionářů? Řekněte si o prohlídku! Budu se na vás těšit.

Parametry bytu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Legionářů, Hodonín
ID
18302
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
71 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 76 lidí

Prodejce

Mgr. Regina Klingerová

Mgr. Regina Klingerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Hodoníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu