Prodej rodinného domu, Zlaté Hory, Podlesí, 400 m2 (ID: 3443902)

Podlesí, Zlaté Hory

2 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 344 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zlatých Horách

Informace k domu

V exkluzivním zastoupením majitele nabízíme jedinečnou příležitost k nákupu rodinného domu v malebném prostředí Zlatých Hor v srdci Jeseníků.
Tento dům je vhodný k rekonstrukci a nabízí obrovský potenciál pro různé možnosti využití.
V přízemí domu se nacházela bývalá restaurace, která poskytuje velkorysé prostory. V patře se pak nachází bytová jednotka se započatou rekonstrukcí.
Dům dále nabízí ve třetím nadzemním podlaží další prostor, který poskytuje další potenciál pro rozšíření a přestavbu. Díky své výjimečné lokalizaci a možnosti přestavby lze tento objekt využít i jako ubytovací zařízení nebo podobný podnikatelský záměr.
Nechte se unést krásou Jeseníků a přijďte prozkoumat tento zajímavý rodinný dům s obrovským potenciálem pro vaše plány a projekty.
Dále bych uvedl, že celková plocha pozemku činí 2300 m2, z toho zastavěná plocha domu je 300 m2 a vedlejší dřevěná stavba má 140 m2. Tento rozsáhlý pozemek nabízí další možnosti využití.
Připojeno na elektrickou energii, veřejný vodovod a kanalizaci. Plyn přiveden do domu, ale aktuálně s demontovaným měřidlem.
Více při osobním setkání.

Parametry domu

Cena
2 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Podlesí, Zlaté Hory
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2300 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Martin Hrdý

Martin Hrdý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlatých Horách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu