Prodej chalupy, Pertoltice, 150 m2 (ID: 3444579)

Pertoltice

5 325 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 377 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právních služeb.)

Prémioví partneři v Pertolticích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu s užitnou plochou cca 150 m2 na rozsáhlém rovinatém pozemku o velikosti 2 877 m2 v rekreační obci Pertoltice, v části obce Dolní Pertoltice u Frýdlantu v Čechách.
Dispozice objektu v přízemí: chodba se schodištěm, 2 společenské místnosti, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a oddělené WC. V podkroví se nachází 2 pokoje a půda, kde lze vybudovat další obytnou plochu.
Dům je částečně podsklepený, má kamenné základy, cihlové zdivo. Okna v přízemí dřevěná, v podkroví plastová, zděné schodiště, střešní krytina - eternit.
Na dům navazuje dřevěná stodola. Na pozemku se dále nachází garáž, odchovna pro bažanty a dřevěná kůlna.
Chalupa je připojena na elektrickou energii a obecní vodovod, kanalizace je řešena septikem. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Každá společenská místnost má vlastní krbová kamna, pokoje v podkroví jsou vytápěny radiátory napojené na jedny z kamen.
Rovinatý pozemek tvoří celkem 9 parcel. Stavba má přidělené číslo evidenční a v katastru nemovitostí je vedená jako stavba pro rodinnou rekreaci.

Pertoltice jsou rekreační oblastí, kde se nachází se zde cyklotrasy, rybníky, lesy k procházkám a houbaření, fotbalové hřiště, dobrovolný hasičský sbor, který pořádá různé kulturní akce, dětské hřiště, knihovna, obchod a další.
V případě zájmu kontaktujte makléře, který Vás rád touto nemovitostí provede a sdělí bližší informace.

Parametry domu

Cena
5 325 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právních služeb.
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Pertoltice
ID
0059-NP06966
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
2877 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Luboš Holub

Luboš Holub

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Pertolticích (okr. Liberec)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu