Prodej bytu 2+1, Králíky, Pivovarská, 65 m2

Pivovarská, Králíky

2 169 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 337 Kč /za měsíc

(ZLEVNĚNO!!!)

Prémioví partneři v Králíkách

Informace k bytu

V zastoupení majitele realitní kancelář Jesenická realitní nabízí k prodeji prostornou bytovou jednotku o celkové ploše 65 m2 a s dispozici 2+1. Jednotka se nachází v cihlovém domě v druhém nadzemním podlaží.

Při vstupu do bytu nás uvítá opravdu velká a prostorná chodba. Po levé straně máme vchod na WC, vchod do koupelny a vchod do menší místnosti, která slouží jako špajz. Chodbou projdeme do velké prostorné kuchyně. Průchozí jsou i další dva pokoje, které můžou sloužit jako ložnice, nebo obývací pokoj.

Stav bytové jednotky je před rekonstrukcí kromě vodních a odpadních rozvodů. Nedávno byly vyměněny za plastové.

Vytápění domu zajišťuje plynový centrální kotel a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, který je umístěn v koupelně. Jednotka má velkou výhodu , že se zde můžou umístit i krbová kamna k večernímu přitápění dřevem.

Jednotka je připojena na městský vodovodní řád s pitnou vodou. odpady jsou svedeny do místního septiku. K jednotce patří i sklepní kóje, která je umístěna v přízemí.

Ve městě se nachází veškeré zázemí, obchody, škola, školka, lékař, vlakové a autobusové spojení.

Pokud vás táhle nemovitost zajímá, určitě si domluvte osobní prohlídku. Cena je uvedená k jednání a jsme naklonění se o ceně opravdu pobavit a věříme, že se určitě na ceně spolu domluvíme. Přijeďte se podívat, a cenu navrhněte, budeme se těšit na vaší návštěvu.

Parametry bytu

Cena
2 169 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
ZLEVNĚNO!!!
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Pivovarská, Králíky
ID
00092
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
62 m2
Patro
2.
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Kamil Filgas

Kamil Filgas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Králíkách (okr. Ústí nad Orlicí)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu