Prodej zahrady, Dolní Studénky, 577 m2

Dolní Studénky

1 170 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 576 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dolních Studénkách

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji podsklepenou chatku se zahradou v osobním vlastnictví o výměře 577 m2 v poklidné zahrádkářské kolonii Osada Rozkvět Dolní Studénky. V přízemí se nachází při vstupu zádveří se vstupem do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V prvním patře je pak další místnost, využívaná jako dětská herna či ložnice. Na chatku navazuje prostorná zastřešená, dřevěná terasa. Vytápění je zajištěno kamny, které během chvilky vytopí krásně celou chatku. Zahrada je pečlivě udržovaná, doplněná množstvím okrasných i plodících keřů a rostlin. Pozemek je po celý den slunečný. Voda je zde ze studny pro celou kolonii a je rozvedená do chatek. Okolní příroda nabízí plno možností pro relaxaci, turistiku, cykloturistiku i houbaření. Dovoluji si Vás pozvat na prohlídku nemovitosti, abyste se sami přesvědčili o krásném místě, kde se nemovitost nachází. S financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry pozemku

Cena
1 170 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Dolní Studénky
ID
613
Plocha nemovitosti
577 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Leona Kočíková

Leona Kočíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Dolních Studénkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu